2777
2789
عنوان

یکبار برای همیشه+ عکس

498 بازدید | 12 پست

اقا من همیشه برام سوال بوده اصل سوپ چیه؟

اینکه کاملا حالت پوره داشته باشه یا اینکه موادش درشت درشت باشن

شما کدوم حالتو میپسندین؟

1 کاملا ابکی ولی رقیق 

یعنی  مواد کاملا پوره شده جوری هیچ تیکه ای دیده نشه  ( معمولا رستوران ها اینجوری سرو میکنن)

۲  حالت متوسط

خرد شدن ریز مواد داخل سوپ نه پوره کردن و له کردن مواد 

3  سوپ با قطعات درشت 

کاملا دیده شدن مواد داخل سوپ مثلا سیب زمینی های نگینی درشت خرد شده 

تعداد رای : 64
نظرسنجی
سوپ ابکی و مواد له شده
11
17%
سوپ با مواد ریز خرد شده
41
64%
سوپ با مواد درشت خرد شده
12
18%
من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

دومی. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همشون

تو کشورهای مختلف اسم اینا با هم فرق داره همش یکی نیست

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

همشووووو کلا سوپ خیلی دوست دارم

خواننده و کاربرقدیمی 😊وقتی میخندی، عشق کوچکترین اتفاقی ست که می افتد... 😍h❤e                                                هر که حاجات خود از غیر خدا می طلبدچون گداییست که حاجت ز گدا می طلبد💫

قطعاتش بعضیاش مثل شلغمو قارچ و ذرت و اینا درشت باشه و زیر دندون بیاد

بعضی قطعاتش مثل هویج و پیاز ریز باشن

اصولا رشته ای بیشتر دوست دارم تا اینا که رشتش مثل گل یا حروفه

و اینکه رقیق باشه و آب داشته باشه سوپ خشک از گلوم نمیره پایین

اصلاااا هم پوره ای و میکس نباشه بخورم بالا میارم..آدم باید بفهمه تو سوپ چیه چی میخوره نه یه میکس که همه چیز تو هم قرو قاطی و آشوبه اح  

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)
همشون تو کشورهای مختلف اسم اینا با هم فرق داره همش یکی نیست

میدونم عزیزم 

سوال من اینه یه سوپ پایه با مواد کاملاااا یکسان در نظر بگیریم مثلا هویج و سیب زمینی و ... 

میخوام بدونم بافت سوپ چجوری باشه اکثریت دوست دارن که اگه خواستم برای جمع درست کنم بدونم کدومش بیشتر طرفدار داره 

قطعاتش بعضیاش مثل شلغمو قارچ و ذرت و اینا درشت باشه و زیر دندون بیاد بعضی قطعاتش مثل هویج و پیاز ری ...

پس بیشتر سوپ شبیه گزینه دوم رو دوس داری ؟ 

منم همینجوری ام 

پس بیشتر سوپ شبیه گزینه دوم رو دوس داری ؟  منم همینجوری ام

یه چیزی بین گزینه ی دو و سه ..بعضیا ریز اما بعضیا زیر دندون بیاد

و اینکه سیب زمینی توش نریز یه جوری آب سوپو لعابی میکنه بد میشه آبش رقیق تر باشه بهتره چون رشته خودش به سوپ لعاب میده

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز