2777
2789
عنوان

راسته یا چرته

223 بازدید | 12 پست

عطسه بیاد صبر باید کرد راسته؟ مثلا طرف یکاری میخواد کنه اگ عطسه کنه بگ صبره

من اعتقاد ندارم همش مامانم میگ ولی قبول ندارم چرته

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

نمیدونم 

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب معلومه که چرته

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

اعتقاد ندارم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

اگه سرمانخوری جایی میری بیاد یکی باشه یکم صبر کن

دوتا بیاد عجله کن

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

واسه همه میگن دوتا عطسه پشت هم خوبه.ولی من اگه بخوام کاری انجام بدم یا به چیزی فکرکنم دوتا عطسه بیاد انجام نمیشه ولی یه عطسه کنم درست میشه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

عزیزم همش از تلقینه مامان من صبر بیاد نمیره ب هیچ وجه ولی بعدا متوجه میشه ک اگه میرفت این مشکل پیش میومد اعتقاد بسته بهش ولی من خودم عطسه کنن میرم هیچ مشکلی هم پیش نمیاد

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

میدونی چیه؟وقتی بحث خرافات میشه یه چیز ثابت شده وجود داره و اون قدرت ذهن ماست.هیچ معجزه و بدبیاری و اتفاق خوب و بدی اتفاق نمی افته مگر اینکه اولا اراده ی خدا این باشه و در درجه ی دوم ذهن ما رو چی تمرکز کنه. تو اگه به یه تکه سنگ هم اعتقاد داشته باشی ازش معجزه میبینی. 

یه مستند تو بی بی سی پخش میکرد که یه سری افغانها میرفتن سر قبر اعضای طالبان و دخیل میبستن و قسم هم میخوردن که شفا پیدا میکنن. در واقع این طالبان و... نیست که شفا میده یا معجزه میکنه. تمرکز و فوکوس ذهنمون رو خواسته هامونه که باعث افتادن اتفاق مورد نظر میشه

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!