2821
2789
عنوان

حاجتمندا

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 335 پست
♥️♥️ برای مریضیم دعاکن استارتر ان شاالله همگی حاجت رواشین🙏🏻

الهی بحق حضرت زهرا معجزه وار سلامتی کاملت رو بدست بیاری.الهی آمین🤲🌹💖😘😘

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا خیر دنیا واخرت بهت بده

🙏🥰😘😘😘الهی بحق حضرت زهرا بزودی شفای کاملت رو معجزه وار بدست بیاری.الهی آمین🤲🌹💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
ایشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده مهربون😘

😘😘🙏🥰الهی بحق حضرت زهرا معجزه وار تمام خواستهای دل مهربونت مستجاب بشه.الهی آمین🤲🌹💖

قربون محبتت برم خواهرعزیزترازجونم❤❤❤🌹🌹🌹 برات از خدای مهربون بهترینها رو میخوام.همیشه سلامت باشی ...

🥰🥰😍😍😍😘😘😘😘😘🙏الهی بحق حضرت زهرا همیشه دلت شادوآروم ولبت خندون باشه.الهی آمین🤲💖🌹

سلام دختر خوشگل من،پرافتخار باشی همیشه‌. استارتر جان میشه لطفا ویژه برای @باشکوه دعا کنی؟خدا سلامتی ...

سلام به روی ماهترین ومهربونترین وعزیزترینم😘😘😍🥰الهی بحق حضرت زهرا خیردنیا وآخرت رو ببینیدوهمیشه لبتون خندون ودلتون شادوآروم باشه.الهی آمین🤲💖🌹

ممنون عزیزمممم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ خدا حاجت روات کنه  انشالله😍😍😍😍😍😍😍.

🤗😊🥰😍🥰😍😘😘😘😘الهی بحق حضرت زهرا بزودی معجزه وار حاجتت روا بشه.الهی آمین🤲💖🌹

ممنون فداتشم ک بیادمی😙😙 سلامتی و ظهور اقا اسی توروخدا منو یادت نره دعا کن ب زودی یه بخت خوب نصیب ...

😘😘😍🥰🤗🤗🤗عزیزدلمی.الهی بحق حضرت زهرا معجزه وار به تمام خواستهات برسی.الهی آمین🤲💖🌹

فدای دوست گلم🤗🤗🤗مرسی که صدام کردی

عزیزدلمی😘😘😘🥰🤗الهی همیشه سرافرازوسربلندوعاقبت بخیر باشی.الهی آمین🤲💖🌹

باشکوه جان حاجتت روا ان شالله🌺

🤲💖🌹😘😘😘الهی بحق حضرت زهراهمیشه دلت شادوآروم ولبت خندون باشه.الهی آمین🤲💖🌹

سلام باشکوه عزیز ممنون که صدام کردی.حاجتت روا انشالله

سلام به روی ماهت😘😘الهی بحق حضرت زهرا همیشه دلت شادوآروم ولبت خندون باشه.الهی آمین🤲💖🌹

مرسی مهربونم که یادمی 😍😍😍😍😍😍

🤗🤗🥰😍😍😘😘😘عزیزدلمی.الهی همیشه سرافرازوسربلندوسعادتمندباشی.الهی آمین🤲💖🌹