2821
2789
عنوان

حاجتمندا

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 335 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبر کن قلبشون تشکیل میشه

کی یکیش ۹هفتس یکیش ۷ هفته یک ونیم ماه صبر کردم دکتره میگفت نباید اینقد صبر میکردی خدا بهت رحم کرده تاحالا زنده ای

چهره واقعی آدما وقتی مشخص میشه که دیگه منفعتی براشون نداری::❤❤
فدات شم الهیییییی❤❤❤😋😋😚😚😚😚

خدانکنه عزیزدلم😘😘الهی همیشه بحق حضرت زهرا دلت شادوآروم ولبت خندون باشه.الهی آمین🤲🌹💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
برای سلامتی و ارامش دوستان دعا کن عاقبت بخیری آبجی عزیزم منو تگ کرده انشاالله همیشه موفق و پاینده ب ...

عزیزدلمی آبجی نازم😘😘الهی بحق حضرت زهراهمیشه دلت شادوآروم ولبت خندون باشه.الهی آمین🤲💖🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
الهی خیرببینی مهربونترین         واقعامحتاج دعام الهی همیشه تنت سالمودلت ...

عزیزدلمی آبجی مهربونم😘😘الهی بحق حضرت زهرامعجزه وار بیمارمدنظرت شفاپیداکنه.الهی آمین🤲💖🌹🌹🌹

مرسی باشکوه جان که به فکرم بودی الهی هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده

الهی آمین🤲🌹💖الهی بحق حضرت زهراهمیشه دلت آروم شادولبت خندون باشه.الهی آمین🤲🌹💖😘😘

عزیزدلمی آبجی مهربونم😘😘الهی بحق حضرت زهرامعجزه وار بیمارمدنظرت شفاپیداکنه.الهی آمین🤲💖🌹🌹🌹

فداتم          

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
ممنون با شکوه جان که همیشه به فکرمی و تاپیکای خوب و پرانرژی صدام می زنی

🥰😍😘😘🙏روزیِ خودتِ آبجی نازم.الهی بحق حضرت زهرا همیشه دلت شادوآروم ولبت خندون باشه.الهی آمین🤲🌹💖

@hellosummer    خواهری بیا اینجا یه سر ،استارتر عزیز لطف می کنن برامون دعا می کنن،ان شاء ...

چه بگم به این همه خوبی؟!😍😍😍 واقعا اگه فرشته ای مثل شما نبود چی کار میکردم؟! ممنونم بابت این همه مهربونیییییی❤️❤️❤️

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
سلام استارعزیز ان شاءلله حاجت رواشید❤ لطفا برای صاحبخانه شدن منو همسرم دعا کنین بحق فاطمه الزهرا ان ...

🙏😍🥰😘😘😘الهی بحق حضرت زهراحاجتروا ودلشادبشی.الهی آمین🤲🌹💖

ممنونم عزیزم حاجت دلت روا 💚💛💚

الهی بحق حضرت زهرا همیشه دلت شادوآروم ولبت خندون باشه.الهی آمین🤲🌹💖