2777
2789
عنوان

شکرگزاری را جدی بگیرید.......

285 بازدید | 16 پست

❣شکرگزاری را جدی بگیرید

مغز شما نمیتواند همزمان روی نکات مثبت و منفی یک پدیده تمرکز کند. از اینرو، شما میتوانید تمرکزتان را از روی چیز‌هایی که ندارید و شما را ناراحت می‌کنند بردارید و بر روی نعمتهایی که دارید و شما را خوشحال می‌کنند معطوف کنید.

وقتی شکرگزاری کنید، هورمون‌های دوپامین و سروتونین در مغزتان ترشح شده که میزان احساس شادی شما را بالا می‌برند و دقیقاً مثل یک داروی ضد افسردگی عمل میکنند

چه کاری از دست شما برمی‌آید:

- نوشتن سه مورد از نعمت‌هایی که به خاطرش شکرگزار هستید را به صورت روزانه تبدیل به یک عادت کنید.

- به طور منظم، کارت‌های تبریکی را به افراد مورد علاقه‌ی زندگیتان، یا کسانی که اخیراً لطفی به شما کرده اند بفرستید.

- به جای این که در مکالمه‌های روزمره تان از نداشته‌هایتان صحبت کنید، از نعمت هایتان بگویید و بابتش از خدا تشکر کنید

با شکرگزاری تمام انرژیهای مثبت که موجب آوردن خوبیها به زندگیتان میشوند را تحت نفوذ خود در میاورید.
هنگام شکرگزاری، انرژی از قلبتان جریان می‌یابد و باعث فعالسازی پاسخ از کائنات میشود

❣پس از صمیم قلب تشکرکنید و شکرگزار باشید
🌹

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی بیشتر شکر میکنیم روزگار بیشتر پاشو فشار میده رو خرخره آدم

دیدتون تغییر بدید دوست عزیز و لطفا در تاپیک های من مثبت باشید ❤

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من اعتقاد دارم به انرژی مثبت ولی امروز خیلی دپم

گاهی پیش میاد برای همه ما مهم اینه بعد تجدید قوا دوباره پاشیم 

من راستش هرروز مینویسم نعمتهاموو شکر میکنم ولی هیچ حسی ندارم

یک نگاه به خودتان بکنید همین که سالمی و سواد داری و میتونی بنوسی ان وقت حستان میاد عزیزم❤

كاربريت🙃

کاربری را بی خیال متن را بخون 😊