2777
2789
عنوان

صب زودی بدجوراعصابم ریخت بهم یه خانومی به چادریاگفت اومل

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 48 پست

هرکسی یه اعتقاوی داره واقعا متاسفم براشون من اگه چادر بپوشم یا لخت برم بیرون به خودم مربوطه نه به کسی دیگه ای اونی که چادر میپوشه از نظر یه عده ای امل اونی که ولنگ وباز میگرده از نظر یه عده ای خراب محسوب میشه

به_عقاید_احترام_بذارید#  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توببین ملت غیور ایران توووووهمه چی دخالت مبکنن سیاسی اجتماعی اقتصادی مسائل نفت قیمت دلار و ارز ...

آره والله سر همه چی نظر صد تا یه غاز میدن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

حالا بگه  چه اهمیتی داره؟ هر روز ممکنه هزار مدل حرف بشنوی باید اعصابت به هم بریزه؟

خیلی بهم برخورد 

وَلا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ الله.... از رحمت خدا ناامید نشوید

اون بی شعوری کرده ولی ی وقتایی ی سریا چ جادری چ مانتویی خیلی بد با طرف مقابل برخورد میکنن من تو همین سایت دیدم بعضی چادرا چجور لایف استایلشونو میخوان ب بقیه تحمیل کنن مثلا یکی بود چادری و عشق صیغه و تند رو هی میگف ب شوهرم گفتم هر وقت دوس داش بره صیغه فقط ب من نگه همیشه هم با همه دعوا داشت اگر مخاطبش همچین ادمی بوده شاید حرصش گرفته وگرنه ک حرفی ندارم.....

اون بی شعوری کرده ولی ی وقتایی ی سریا چ جادری چ مانتویی خیلی بد با طرف مقابل برخورد میکنن من تو همین ...

اصلابخدابااون کسی حرف نزدهمینجوری نظرشوگفت آخرشم این کلمروگفت

وَلا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ الله.... از رحمت خدا ناامید نشوید

به مانتوییا بیشتر توهین میشه همیشه 

دلیلشم اینه که خودشون دوست دارن مانتویی باشن ولی نمی تونن 

وگرنه کسی که خودش چیزیو انتخاب کرده دیگه توهین نمی کنه و حرص نمی خوره 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖