2777
2789
عنوان

بیاین ببینید این راست میگه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4580 بازدید | 86 پست

نه والا تو خوبی

ما یه بچه داریم تو فامیل مامانش میگه الهی من فداش شم پروفسوره بچم

بعد میگفت میدونین اولین کلمه ای که گفت چی بود؟🤩

تو چهار سالگی گفت توتو🤩🤩🤩  

ما هم میگفتیم اهه هه هه هه ماشالا ماشالا  

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داستان خودش.....اسامی من و پدرش و عمه و خاله رو تو داستان اورده....که چقدر دوسش دارن

جالبه...کجا براش درست کردن؟؟؟

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
2803
پسرم نزدیک به دوسالشه خیلی خیلی باهوشه ولی حس میکنم  دایره لغاتش خیلی محدوده. فردا میخام ببرمش ...

چیا میگ؟؟؟نه بابا اگ حرف میزنه نگران نباش من وختر داییم تا ۳سالگی هیچ نمیگف الان ۴سالشه مث بلبل حرف میزنه

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
نه والا تو خوبی ما یه بچه داریم تو فامیل مامانش میگه الهی من فداش شم پروفسوره بچم بعد میگفت میدونی ...

🤣🤣🤣پسرمن دوسالشه الان ماشالله کامل حرف میزنه

منم میلیاردرم راستم میگم الان تو باور کردی؟

من باور کردم. :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
2804
نه تکرار کرد چت بار ک ۳۶۰واژه میگف تمون رنگارو بلده اسمشونو😫😫😫

ازش می پرسیدین میشه 100 تا از 360 تا رو بگی؟

خدا شاهده زیرش می زایید   

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
من‌ک‌مادر این طفلی ام ۳۶۰‌واژه بلد نیستم با این سن خخخ

🤣🤣🤣🤣🤣

حالا اون یه زری میزنه شنونده باید عاقل باشه. 

یکی توی عکسای گونش هس سه تا دختر داره کامنت گزاشته بود ک وااای چقد دیر کردی برای گرفتن از پوشک فک کنم 18 ماهشون بود اونموقع .میگف ما خواهر زادمو تو تولد یه سالگیش یادمه باز کرده بودیم. همه ریدن بش گفتن حالا تو خودت بچه نداری ما ک میدونیم بچه یه ساله عمرا جیششو بگه اول ازدواج کن بعد از بچه داری بگو

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
2805
نینی من از ۴ ماهگی تو اوج گریه هاش می‌گفت ماما. احتمالا درکی از معنی ماما نداره ولی چون وقتی گریه می ...

ای جان فدا بشم، منم دخترم زود حرف اومد ،اما خب اون خانما میگفت تو یک سالگی اون همه بلده یه خورده قبول کردنش مشگل😄

💕💞
نه تکرار کرد چت بار ک ۳۶۰واژه میگف تمون رنگارو بلده اسمشونو😫😫😫

فکر کنم چهش یافته تشریف دارن پسرشون 🤔🤔

😐میگفت تا ابد باهاتم..... خدابیامرز این اواخر زیاد زر میزد😐
2801