2777
2789

تیکه میندازم و پوزخند احمقانه میزنم ،کلی جلز و ولز میکنه😁😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

گریه 

درد دل با ننم

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عذاب وجدان میگیرم ، چون اکثر مواقع اون منم که داد میزنم و تندی میکنم

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
با مسواکش توالت میشورم

واي نهههه ديگه اينكارو نكن 

يه بار منم اينكارو كردم بعد زنگ زدم به مامانم گفتم اينكارو كردم اخيييي كه دلم خنك شد مامانم گفت اين دل خنك سدن نداره چون وقتي رفت مسواك زد بعدش مياد تورو ميبوسه 😂😂😂😂 

درجاااا رفتم مسواكشو انداختم سطل اشغال😂😂

اخرین بار پارسال بحث کردیم اونم من همش غر میزدم اون سکوت بود طفلک 

اونم سر دخترعموی بیشورش بود بحثمون کلی فوش ب دخترعموش دادم حرف زدم دریغ از ی کلام

منم بیشتر حرصم گرفته بود

ور داشتم قایمکی ی لنگه کفشی ک تازه،خریده بودم انداختم اشغالی😂😂😂😂 دلم خنک شد والا هرچی میگم هیچی نمیگه 

واي نهههه ديگه اينكارو نكن  يه بار منم اينكارو كردم بعد زنگ زدم به مامانم گفتم اينكارو كردم اخ ...

آفرین به مامانت😂😂😂😂😂😂😂ترکیدم از خنده

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹