2777
2789
اسم کتاب چیه؟معجزه شکرگذاری؟

بله.برا قانون جذب چند کتاب هست که خیلی مفیدن من فعلا همین کتاب گرفتم نوشته راندا برن

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چند ماه؟؟؟؟ چه اراده ای هرروز مینوشتی من یه هفته بنویسم و نشه خسته میشم

دقیق نمیدونم ولی  فک کنم بعداز 6ماه رسیدم بهشون

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

قانون جذب مصداق ی چیزیه ک من درمورد اجابت دعا شنیدم نمیدونم حدیث بود چی بود ک خوندم نوشته بود اگه میخواید ارزوتون براورده شه از بعد از ارزو کردن و خواستن دگ مطمئن باشین ک اوتن اتفاق میوفته و اینجوزیه ک خدا خواستتون رو براورده میکنه و هیچوقت بد ب دلتون راه ندین و شوک نکنین ب قدرت خدا ی جورایی همون ایمان قویه 

یکی از چیز هایی که بیشعور ها استثنا از عهده ی آن خوب بر می آیند عصبانیت است ، آنها از آن دسته از آدم هایی نیستند که گهگاهی از کوره دربروند بلکه همیشه از کوره در میروند ، آدم بیشعور اعتقاد دارد عصبانیت بهترین وسیله برای رویارویی با جهان درنده ای است که در آن زندگی میکنیم .شعار او این است :<هرگز با یک آدم عصبانی مثل خودش بر خورد نکن بلکه ده برابر عصبانی تر برخورد کن > .
قانون جذب مصداق ی چیزیه ک من درمورد اجابت دعا شنیدم نمیدونم حدیث بود چی بود ک خوندم نوشته بود اگه می ...

آره واقعا راست میگی میگه وقتی دعا میکنید یقین به اجابت داشته باشید

دوست خواهر من میگفت فلورانس اسکاول شین هم خوبه

خیلی خوبه منم خوندم . 

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂 
میتونم خواستمو خصوصی بهتون بگم .کمکم کنید؟

مشکلی نیس 

یکی از چیز هایی که بیشعور ها استثنا از عهده ی آن خوب بر می آیند عصبانیت است ، آنها از آن دسته از آدم هایی نیستند که گهگاهی از کوره دربروند بلکه همیشه از کوره در میروند ، آدم بیشعور اعتقاد دارد عصبانیت بهترین وسیله برای رویارویی با جهان درنده ای است که در آن زندگی میکنیم .شعار او این است :<هرگز با یک آدم عصبانی مثل خودش بر خورد نکن بلکه ده برابر عصبانی تر برخورد کن > .

اصلا نبابد نا امید شین مطمئن باشین جواب میگیرین.ولی در کل یه چیزایی هم اگه نشه سعی کنید خواستتونو عوض کنید ممکن اون به صلاحتون نباشه دقیقا برا من اینجور بود.

مجرد که بودم همیشه عادت داشتم توی دفتر خاطراتم با خدا حرف میزدم خیلی اصرار داشتم به ازدواجی کسی که دوسش داشتم ولی نشد و اون طرف رفت شروع کردم درد و دل کردن باهاش آخرشم میندشتم هر جور صلاح میدونی.الان میفهمم اگه با اون طرف ازدواج کرده بودم بدبخت میشدم چون اصلا تفاهم نداشتیم

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
_*برای باردار شدن و تنظیم پریود:*_ 👇👇👇 هسته خرما رو دربیارید. خرما رو بذارید تو ماهیتابه با دوسه ...

مرسی عزیزم  

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
چی هست اینی که میگی

با قدرت تلقین و یک سری موسیقی میگن میشه دی ان ای رو عوض کرد و چشم رو به رنگ دلخواه دراورد.میگن ضمیر ناخوداگاه وقتیکه رنگ چشم رو باور کنه دی ان ای هم رنگ چشم رو عوض میکنه.البته ماه ها طول میکشه.یجا خوندم میگه هر روز ک بیدار میشید این باور رو داشته باشید که چشمتون مثلا ابی شده.