بچه ها یه مسیله ای برام پیش امده میخوام ببینم باید چیکار کنم 😔من و همسرم از یه مغازه خرید کردیم البته من همراهشون نبودم اون روز ایشون یه جنس به شرط اصل بودن برداشتن و تخفیف هم گرفتن و شرط کردن اگر اصل نباشه ببرن پس یا اگر خوشش نیومد ببره تعویض کنه و منم یه چیزی دیده بودم قبلا فروشنده گفت تخفیف میدم مشتری بشید من هم گفتم اگر مثلا ۲۰۰ هزار تومان میده برش میدارم بعد خرید همسرم متوجه شد جنسی که خریده اصل نیست و کیفیت جنس تبلیغی رو نداره و برد پس طرف پولشو داد ولی بهمون گفت من چون شما باهم خرید کردید تخفیف دادم پس شما تخفیف شاملت نمیشه یه مبلعی رو باید بدید یا جنسمو پس بیارید من گفتم اصلا نه چیزی اضاف میدم نه پس میدم چون من از اول سر قیمت گفتم اگر انقدر حسابش میکنید برش دارم اخرش برگشت گفت پس حرومتون باشه ایا حق با ایشون بوده یا من
بالاخره ی نفر گف قضاوت کنین😄خسته شدم انقد گفتن نکنین
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
خیلی بی ادب بود و توهین کرد در صورتی که از اول شرط بر اصل بودن جنس داشت و من تخفیف جنس خریداری شدمو از اول شرط کرده بودم که اگر انقدر حساب کنه برش دارم الان خیلی ناراحتم و لجمم گرفته چرا گفت حرومت باشه اخه بیشتر از این مبلغ هم نمیارزه که بخوان پول ببستری بدم 😔😔
از اول باید میگف علت تخفیف شو...بنظرمنکه چون شما اولش شرط خریدتو گفتی و اونم قبول کرده الان حق باشماس...همونجاباید میگف اگه باهم بردارید مثلا دویست و گرن تک تک مثلا دویست پنجاه
الان همش میترسم نکنه واقعا حروم باشه در صورتی که شوهرم جنس خیلی گرونی رو خریده بود که قرار بود صد درصد اصل باشه که نبود خودشم متقبل شد پولشو درجا پس داد ولی بعدش زورش به من گرفت گفت من چون دوتا جنس برداشتید بهتون تخفیف دادم الان موندم