2777
2789
عنوان

ارایش عقدم خیلی بده و ساده ست بنظرتون؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 128 پست
خوب شکی ندارم مادرتم خوشگل امیدوارم شوهرتم خوب باش مثل فیلم آتش بس خودم خوشگل زنم خوشگل بمونم خوش ...

وای اره یادش بخیر فیلم قشنگی بود  مرسی عزیزم منم برات بهترینا و قشنگترینا رو ارزو میکنم     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا که ماشاءالله قشنگ شدی 

دوما مهم نظر شوهرته که پسندیده 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

خدا نکنه عروس خانوم مهم نژادت ترک زیبای تبریزی همه شهرا زیبا دارن ولی دخترای تبریز خوشگل توشون ...

نژادپرست# نباشیم

لفظ نژاد دورازجون همه بیشتر برای حیوانات کاربرد داره

خواسته هاتو علاوه برخدا به 

آقا مثل ماه رمضون بود دم اذون صبح اینقدر آب میخوردیم میترکیدیم باز فکر میکردیم تشنمونه یکی عکس میزاره کل سه دیقه رو من نگاش میکنم که وقتی حذف شد قشنگ یادم بمونه😂

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤