2777
2789
عنوان

فردا 😐😱

227 بازدید | 14 پست

فردا صبح 

امتحان دارم کم و بیش خوندم😑

دعا کنید نتیجه اش عالی شه😆😍

منم برای شما صلوات میفرستم 🌹

اگه دوس داشتین شما هم برای من صلوات بفرستین🌷

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای بچه ها تو رو خدا برا منم دعا کنید بچه ها من امتحان دارم کلی پشت هم اصلا نمیتونم درس بخونم تمرکز ندارم اصلا انگار قدرت ندارم هر چی خاطره ی منفی و عذاب آوره میاد جلو چشمم امروز هیچ کاری نکردم ولی همشم سر کتاب بودم یه فصل فقط خوندم حداقل میخواستم ۵ فصل بخونم اصلا انگار دیگه قدرت ندارم😭😭😭😭بچه ها تو رو خدا کمک

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
دسته بندی دعا و مناجاتت رو که دیدم خندم گرفت😂😂😂 امیدوارم نتیجه عالی بشه صلوات فرستادم برات عزیزم ...

دعاست دیگه

مرسی😅❤

وای بچه ها تو رو خدا برا منم دعا کنید بچه ها من امتحان دارم کلی پشت هم اصلا نمیتونم درس بخونم تمرکز ...

میگن ی دفتر بذاری کنارت هر چی ب ذهنت اومد ی خطشو بنویسی بگی بعدا از مثلا اتمام فصل یک میام بهش فکر میکنم

موثر واقع میشه 😑

میگن ی دفتر بذاری کنارت هر چی ب ذهنت اومد ی خطشو بنویسی بگی بعدا از مثلا اتمام فصل یک میام بهش فکر م ...

امتحان دارم این درسو همه ارائه داشتن منم داشتم آقا دارم درس میخونم انگار که همش استادو پسرا جلو چشمنم یعنی تمام چیزای منفی سر کلاس استاد بهم گفته یا بچه ها گفتن همش امگار الان اتفاق افتاده حالا تا الان اصلا بهش اهمیت نمیدادم فکرم نمیکردم درس که میخونم دچار تشتت میشم در حد مرگ😭😭😭که من چقدر ضایع بودم چقدر ضایع شدم😭😭😭

امتحان دارم این درسو همه ارائه داشتن منم داشتم آقا دارم درس میخونم انگار که همش استادو پسرا جلو چشمن ...

فقط شما هستی ک انقد یادته بقیه اصلا واسشون مهم نیست در نتیجه اصلا یادشون نمیاد خصوصا الان ک همه بفکر این هستن ک امتحاناشون رو قبول شن

فقط شما داری وقتت رو اتلاف میکنی 

یادت اومد بخند و بگذر 

هر چی بود تموم شد

فکر امتحانت باش

فقط شما هستی ک انقد یادته بقیه اصلا واسشون مهم نیست در نتیجه اصلا یادشون نمیاد خصوصا الان ک همه بفکر ...

مرسی خیلی ممنون برات صلوات فرستادم دعا هم کردم برامنم دعا کن یا صلوات بفرست فردا قشنگ تمرکز داشته باشم بتونم درس بخونم کارم پیش بره 🙏🙏🙏

مرسی خیلی ممنون برات صلوات فرستادم دعا هم کردم برامنم دعا کن یا صلوات بفرست فردا قشنگ تمرکز داشته با ...

خیلی ممنونم

حتما عزیزم ❤