2777
2789
عنوان

کمکککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 25 پست

کلا تخم مرغ واسه شام خوب نیست تخم بلدرچینم خیلیاشون فاسدن هروقت میخوای مصرف کنی با پوستش بنداز تو کاسه آب اگه ته گرفت سالمه اومد رو آب پرتش کن بره دختر گلتم فردا ببر دکتر اگه حالش بده همین الان ببر بیمارستان

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خوابیده هیچی نمیخوره.بدترش اینجاست ک خونه ی خودم نیستم .دارو باهام نیست.تازه محصور در برف هم هستیم

نگرانیم ازینه ک مسمومیت نباشه.

چون اولش گفتم هر چی بود بالا اورد دیگه تموم شد ولی باز بیدار میشه هی بالا میاره

نمیتونم خیلی برف سنگینه خطر بیرون بردنش بیشتره چون جاده خییییلی بده.

قرص دمیترون ندارن اونجا؟

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
عقل ک نباشد جان بچه هم در عذاب میفته دیگه همش دارم خودخوری میکنم ک چه حماقتی کردم با این اختراعم بچ ...

الان بهتره؟

هیچ وقت از خودت چیزی در نیار مخصوصا برا بچه

گاهی دوتا خوراکی باهم سازش ندارن آدم‌اذیت میشه

خودخوری هم نکن 

اومدی مثلا مقوی باشه براش

میدونم

اما خب از این به بعد حواست باشخ

قرص دمیترون ندارن اونجا؟

نه نداریم.من الان توی ویلا توی یه روستای کوهستانیم امکانات در حد تفریحیه. اگر تو شهر بودم حتما میبردمش دکتر ولی چون حدودا دوساعت با شهر فاصله داریم و جاده بده اصلاب رفتن دکتر فکر نمیکنم.اما الان خداروشکر یکم بهتره بیدار شد یکم اب ولرم خورد

الان بهتره؟ هیچ وقت از خودت چیزی در نیار مخصوصا برا بچه گاهی دوتا خوراکی باهم سازش ندارن آدم‌اذیت ...

اره خداروشکر بهتره.ان شاالله ک خوب شده باشه

بیدار شد یکم اب خورد دیگه هم بالا نیاورده فعلا.اخه هیچی نمیخورد مثلا اومدم یه چیز ساده درست کنم ک دوست داره و بخوره.ترسم ازین بود ک امکانات نداشتم  و ب هیچ چیزی هم دسترسی ندارم. مثلا اومدم بچمو بیارم تفریح و برف بازی خودم ترکوندمش

اره خداروشکر بهتره.ان شاالله ک خوب شده باشه بیدار شد یکم اب خورد دیگه هم بالا نیاورده فعلا.اخه هیچی ...

خداروشکر

تخم مرغ با خرما خوشمزه میشه 

یا املت کن

تخم بلدرچین هم تنها نیمرو کنخوبه