2777
2789
مامان بابام مانعم میشن حالم داره بهم میخوره دیگه

واقن که بعضی مادر پدرا نمیدونم چرا اینجورین عب نداره گلم فقط سعی کن اگ بچه نداری نیار چون تو زندگی ک خیانت باشه پایه ی زندگی ضعیفه

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقن که بعضی مادر پدرا نمیدونم چرا اینجورین عب نداره گلم فقط سعی کن اگ بچه نداری نیار چون تو زندگی ک ...

دیره نسیم الان یه ماهه کوچولوم به دنیااومده خیلی دیره من دیگه نجات پیدانمیکنم

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂
دیره نسیم الان یه ماهه کوچولوم به دنیااومده خیلی دیره من دیگه نجات پیدانمیکنم

ای وای خیلی ناراحت شدم واقن خدا بهت صبر بده عقل شوهرتم بیارع سر جاش

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
ای وای خیلی ناراحت شدم واقن خدا بهت صبر بده عقل شوهرتم بیارع سر جاش

وای نسیم خودشم دختررومیشناختم خیلی عشوه خرکی داشت من بلدنیسم

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂
خیلی دیره آبجی یه دختره یه ماهه دارم.اگرم نداشتم مامانم نمیزاشت والا بهش علاقه ندارم

ببین گلم زمان زیادی از زایمانت نگذشته و ممکنه حتی افسردگی بعد از زایمان گرفته باشی و نیاز داشته باشی به دلجویی و محبت و میدونم غم انگیزه که زن خیانت کارشو مدام میکوبه تو سرت،تا اسمشو میاره سکوت کن و حالت تدافعی نداشته باش و سعی کن خودتو خونسرد نشون بدی،پس انداز داشته باش و خودتو قوی کن که اگه لازم شد طلاق بگیری آمادگی مشکلات بعدشو داشته باشی،یه کم بیخیال حرفاش شو چون خیانت دیده چرت و پرت میگه

ببین گلم زمان زیادی از زایمانت نگذشته و ممکنه حتی افسردگی بعد از زایمان گرفته باشی و نیاز داشته باشی ...

نمیدونی چقدسخته آبجی آخه نمیدونی دارم چی میکشم هم سنای من الان دوس پسربازی میکنن آنوقت من باید این همه مشکل تحمل کنم نمیتونم به خدابه من میگه بچه لات من بچه لات نیستم فقط محبت ندیدم تانازکنم

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂
نمیدونی چقدسخته آبجی آخه نمیدونی دارم چی میکشم هم سنای من الان دوس پسربازی میکنن آنوقت من باید این ه ...

عزیززززم،حالا اتفاقی هست که افتاده شاید الان شرایط طلاقو نداشته باشی ولی بهت قول میده وقتش میرسه و همه چی بالاخره درست میشه،زیاد غصه نخور همه ما آدما دیر یا زود زندگی رو ترک میکنیم و میریم،اگه خصوصیات خوب داره به اونا فک کن و سعی کن یه جوری زندگیتو نجات بدی

دختره ی هرزه خاک تو سرش 

وای نسیم خودشم دختررومیشناختم خیلی عشوه خرکی داشت من بلدنیسم

میشناختی پس میرفتی جرش میدادی 😂😂😂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792