خیلی دیره آبجی یه دختره یه ماهه دارم.اگرم نداشتم مامانم نمیزاشت والا بهش علاقه ندارم
ببین گلم زمان زیادی از زایمانت نگذشته و ممکنه حتی افسردگی بعد از زایمان گرفته باشی و نیاز داشته باشی به دلجویی و محبت و میدونم غم انگیزه که زن خیانت کارشو مدام میکوبه تو سرت،تا اسمشو میاره سکوت کن و حالت تدافعی نداشته باش و سعی کن خودتو خونسرد نشون بدی،پس انداز داشته باش و خودتو قوی کن که اگه لازم شد طلاق بگیری آمادگی مشکلات بعدشو داشته باشی،یه کم بیخیال حرفاش شو چون خیانت دیده چرت و پرت میگه
ببین گلم زمان زیادی از زایمانت نگذشته و ممکنه حتی افسردگی بعد از زایمان گرفته باشی و نیاز داشته باشی ...
نمیدونی چقدسخته آبجی آخه نمیدونی دارم چی میکشم هم سنای من الان دوس پسربازی میکنن آنوقت من باید این همه مشکل تحمل کنم نمیتونم به خدابه من میگه بچه لات من بچه لات نیستم فقط محبت ندیدم تانازکنم
نمیدونی چقدسخته آبجی آخه نمیدونی دارم چی میکشم هم سنای من الان دوس پسربازی میکنن آنوقت من باید این ه ...
عزیززززم،حالا اتفاقی هست که افتاده شاید الان شرایط طلاقو نداشته باشی ولی بهت قول میده وقتش میرسه و همه چی بالاخره درست میشه،زیاد غصه نخور همه ما آدما دیر یا زود زندگی رو ترک میکنیم و میریم،اگه خصوصیات خوب داره به اونا فک کن و سعی کن یه جوری زندگیتو نجات بدی