2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دست بزن؟اخلاق بدی نداره؟ اینارو میگی ینی اصلا نمیخوای باهاش زندگی کنی؟

نه دست بزن نه ولی احساسمو خیلی له میکنه نمیدونی وقتی میگه دوستش دارم چجوری میشم

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂
آره

میشه دلیلشوبپرشم؟؟ 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نمیدونم چشش دنباله زنشه اونم بایه مردفرارکرد

ببین عزیزم بشین سبک و سنگین کن ببین تا کی میتونی این زندگی رو تحمل کنی؟اگه بچه نداری دست نگه دار و بچه دار نشو،که یه وقت مجبور نشی بخاطر چیزی پابند بشی،چون خیانت دیده فک میکنه حق داره خیانت بکنه،طلاق و جدایی سخته ولی گاهی لازمه،خودتو نجات بده

میشه دلیلشوبپرشم؟؟ 

این که خیانت میکنه مجبوری بمونی تحمل کنی

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
ببین عزیزم بشین سبک و سنگین کن ببین تا کی میتونی این زندگی رو تحمل کنی؟اگه بچه نداری دست نگه دار و ب ...

خیلی دیره آبجی یه دختره یه ماهه دارم.اگرم نداشتم مامانم نمیزاشت والا بهش علاقه ندارم

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز