2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 30 پست
هنوز وقتش نشده مامان بشیم ،انشاالله خدا به زودی ما رو هم میبینه ، منم دو ماهه اقدامم ،این ماه خدا خد ...

انشاءالله به زودی مامان میشی غصه نخور استرس خیلی بده

منم اوایل اقدام خیلی پریودیام دردناک بود

الانم کل ماهو تخمدانم درد میکنه😞

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
من اگ ی روزببینم بی بی چکم مثبت شده فک کنم ازخوشحالی سکته کنم.اسی جان ایشاا...دامنت سبزبشه گلم😍

منم خیییییییییییلی خوشحال میشم اصلا ذوق مرگ میشم فک کنم نتونم خودمو کنترل کنم فقط جیغ بکشم😂

مرسی عزیزم همچنین برای شما ♥️♥️

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاءالله به زودی مامان میشی غصه نخور استرس خیلی بده منم اوایل اقدام خیلی پریودیام دردناک بود الان ...

رفتید دکتر ؟ مشکلی ک نداره؟

من نگران بودم میخواستم بعد پری برم ببینم دلیلش چیه

داخل همه چیز حکمتی هست ک ما نمیدونیم فقط بهش پافشاری میکنیم شاید کلیشه ایی باشه ولی واقعا درست 

آره عزیزم خودمم خیلی این حرفو قبول دارم خدا خودش خیرو صلاحمونه بهتر ما میدونه

هر وقت موقعش بشه به ماهم میده

الان دیگه صبرم زیاد شده اوایل خییلی غصه میخوردم الان دیگه خودمو سمپردم دست خدا هر وقت خودش بخواد منم راضیم 

فقط همه غم زندگیم شوهرمه خیلی غصه میخوره 💔

رفتید دکتر ؟ مشکلی ک نداره؟ من نگران بودم میخواستم بعد پری برم ببینم دلیلش چیه

آره عزیزم دکتر رفتم هم خودم هم شوهرم تازه عکس رنگیم گرفتم مشکلی نداشت

فقط خدا نمیخواد

البته من ۵ سال جلوگیری داشتم شاید دلیلش این باشه

انشالله به زودی ی بچه ناز خدا بز اره تو دامنت 

ممنون گلم 

انشاءالله شمام هرچی از خدا میخوای بهت بده عزیزم🌹

آره عزیزم دکتر رفتم هم خودم هم شوهرم تازه عکس رنگیم گرفتم مشکلی نداشت فقط خدا نمیخواد البته من ۵ س ...

منم سه سال و نیمه ،البته پارسال بچم سقط شد ،من نگران این درد و تیر کشیدن تخمدانهام بودم گفتم شاید کیست داشته باشم هرچند پری هام منظمه

منم سه سال و نیمه ،البته پارسال بچم سقط شد ،من نگران این درد و تیر کشیدن تخمدانهام بودم گفتم شاید کی ...

فکر کنم تیر کشیدن تخمدان مال تحریک شدنش باشه...

پارسال بعد چند ماه حامله شدی؟

تو یه سقط داشتی میدونی حامله میشی من مترسم اصلا نشم😞

فکر کنم تیر کشیدن تخمدان مال تحریک شدنش باشه... پارسال بعد چند ماه حامله شدی؟ تو یه سقط داشتی میدو ...

فک کنم دو ماه طول کشید ،نهایتا سه ماه،چون کورتاژ شدم میترسم نشم

انشاالله خدا دل همه مونو با بچه سالم و صالح شاد کنه

فک کنم دو ماه طول کشید ،نهایتا سه ماه،چون کورتاژ شدم میترسم نشم انشاالله خدا دل همه مونو با بچه سال ...

انشاءالله

نه گلم خدا بزرگه استرس نداشته باش مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد همین ماه مامان میشی

دورت چند روزست؟ من کلا یه فولیکول داشتم روز ۱۱ با سایز ۱۷ که روز تخمک گذاریم سایزش میشد ۲۱😐

دورم یکماهس

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
دورم یکماهس

تخمدان چپت فولیکولش خوبه

انشاءالله حامله میشی 

تخمدان چپت فولیکولش خوبه انشاءالله حامله میشی 

خدااززبونت بشنوه ولی این ماه خیلی سمت راستم بعد از امپولhcg درد میگزفت خدا صدامو بشنوه ایشالله مادرشم این ماه

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕