2777
2789
عنوان

زیبا رویان بینی عملی بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 48 پست
عزیزم من آفلاین بودم عکس شمارو ندیدم الانم همسرم خوابه نمیتونم عکس جدید بگیرم از گالری اجازه بدید پی ...

باشه بزار منتظرم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم خیلی عالی شده بینیتون  مبارکت باشه

خیلی ممنون نظر لطفتونه. البته اینم بگم من سه سال بیشتره که عمل کردم. شما ام حساس نباشید تا ورم بینیتون نخوابیده چون برا من خییییلی تغییر کرد. امیدوارم راضی باشید از عملتون😊

ان شاءالله عید ما بعد از شکست کرونا💪
خیلی ممنون نظر لطفتونه. البته اینم بگم من سه سال بیشتره که عمل کردم. شما ام حساس نباشید تا ورم بینیت ...

ممنون از راهنماییت 

سلام عزیزم شما با کی عمل کردین؟ راضی هستین؟؟؟ 

سلام 

من با دکتر ده بزرگی شیراز عمل کردم 

اره راضیم خدا رو شکر 

ولی بعد از یک سال هنوز ورم داره🥴

سلام  من با دکتر ده بزرگی شیراز عمل کردم  اره راضیم خدا رو شکر  ولی بعد از یک سال ...

میشه غقط از بینیتون از بغل عکس بزارین ببینم؟ چون قصد دارم پیششون عمل کنم، اذیت نشدین با عملشون؟ تامپون میزارن؟؟ 

خودم لغو کاربری زدم
میشه غقط از بینیتون از بغل عکس بزارین ببینم؟ چون قصد دارم پیششون عمل کنم، اذیت نشدین با عملشون؟ تامپ ...

عزیزم اصلا اذیت نشدم اصلا

میشه غقط از بینیتون از بغل عکس بزارین ببینم؟ چون قصد دارم پیششون عمل کنم، اذیت نشدین با عملشون؟ تامپ ...

ماشالله دستش خیلی سبکه

من حتی کبودم نشدم 

از یه هفته قبلش اب کرفس و اب هویج و ویتامین میخوردم

تامپونم همون روزی که عمل کردم قبل از مرخص شدنم کشیدنش از بینیم و چون بی حس بود اصلا اذیت نشدم و درد نداشتم 

عکسمم الان که انلاین نیستی وگرنه میذاشتم واست 

اگه ان شدی پیام بده بزارم بعد حذف کنم