2777
2789
عنوان

با مامانم بدجور دعوام شد..

269 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها 

اول بگم که مامانم از لحاظ بیرون رفتنم اوکیه فقط یکمی مذهبیه.

امروز یکی از دوستام از ترکیه برگشته بود ایران ، میخواستم برم ببینمش اما مامانم میگفت لازم‌ نکرده اون از هیچ نظری بهت نمیخوره.. خودمم میدونم که خیلی باهاش فرق دارم اما وقتی بعد ۱ سال برگشته ایران و بهم گفته بیا زشته نرم ..  گفتم مامان بزا این بار برم دیه باهاش نمیرم ، اونم هرکاری کردم قبول نکرد.

منم برای بار اول رو حرفم وایستادم و گفتم من میخوام برم کاری به تو ندارم، اونم گف نمیزارم، گفتم بخوام برم میرم کاری به  تو ندارم و خلاصه انقد گریه کردم و مشت زدم به دیوار که خسته شدم واخر سرش از سر( لجبازی)  گفتم میخوام برم و وقتی دستشویی بود در خونه رو باز کردم یواشکی از خونه زدم بیرون. حالا از وقتی اومدم خونه باهام حرف نمیزنه و همش گریه میکنه و دلش شکسته.. خودمم میدونم کارم خیلی بد و زشت بوده  اما اگه میزاشت برم اینجوری نمیشد البته دیگ این کارو نمیکنم . 

و خیلی خیلی به مامانم وابستم ...

حالا موندم به نظرتون ازش امشب عذر خواهی کنم یا بزارم بعدا  .  اگه راهی میدونین که میتونم آشتی کنم بگیم :(

تعداد رای : 4
نظرسنجی
..
3
75%
..
1
25%

بگو مامان بزرگ شدم از پس خودم برمیام دیگه

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک مامانم چکار کنم که دخترم در آینده به حرفم گوش بده. من نگرانشم از حالا دلم نمیخواد ناراحتش کن ...

نمیدونم والا... تنها چیزی که میتونم بگم اینه که سعی کنین بچتون رو درک کنین  و فک نکین باید براساس عقاید دهه خودتون رفتار کنه..