2777
2789
عنوان

مرسی 😠😔

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 22 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تازه چی همون بجه هایی که ادعاشون میشه خیلی عاقلن منم به شخصه بچم ۱۶ سالمه و معتقدم الان تازه زمان عش ...

تو فک میکنی زمان عشق و حالته 

خو بعضی از هم سن و سالات عشق شوهر دارن 

پس اونام بیاین ب تو گیر بدن خوبه 

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐
😐

بعضی ها رسم دارن سن پایین دختر رو شوهر بدن از اول جوری بچه رو تربیت می کنن که تو سن پایین از پس زندگی بر میان ،دیدم که میگم دختر صاحب خونمون ۱۶ سالشه بارداره ولی مثل ۳۰ ساله ها می مونه هم اخلاقش هم معلوماتش 

تازه یه دختر ۱۱ ساله دیگه هم داره که من نمی زارم دخترم باهاش بگرده چون اون همه چی میدونه می ترسم رو دختر تاثیر بد داشته باشه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
بعضی ها رسم دارن سن پایین دختر رو شوهر بدن از اول جوری بچه رو تربیت می کنن که تو سن پایین از پس زندگ ...

سن قانونی ۱۸ هس یعنی از نظر دین قانون همه چیز میگه یه فرد ۱۸ سالش که تموم شد تازه میتونه تصمیم بگیره یعنی چی وقتی بچه ۱۱ ساله یا ۱۶ ساله هر چیزیو بلده دیگه بچگی نمیکنه دیگه دقتی رسید به ۴۰ چی از زندگیش میخواد?

بعضی ها رسم دارن سن پایین دختر رو شوهر بدن از اول جوری بچه رو تربیت می کنن که تو سن پایین از پس زندگ ...

نمیدونم شایدم برای من عجیبه چون من حتی مامان بزرگم ۴۵ سال پیش تو سن ۲۵ سالگی ازدواج کرده که همه میگفتن دیگه پیر شده

نمیدونم شایدم برای من عجیبه چون من حتی مامان بزرگم ۴۵ سال پیش تو سن ۲۵ سالگی ازدواج کرده که همه میگف ...

منم قبول ندارم خواهر خودم ۱۸ سالشه مثل دختر بچه ها می مونه فقط به فکر خوراکی خوردن و خوش گذرونیه 

ولی این که بعضی ها سن کم ازدواج می کنن دیگه بینشون باب شده ینی دختر بیست ساله دیگه ترشیده می دونن 

صاحب خونه ی ما خودش ۳۶ سالشه دختر بزرگش ۱۹ سالشه دختر هاشم زود ازدواج کردن یا خاله هاشون همه ۲۴ یا ۲۵ سالشونه هر کدوم ۳ تا بچه دارن 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔