2777
2789

بچه خواهر شوهرم رفته پیش گاز ی قابلمه ابجوشو ریخته ب خودش  40 درصد عمقی سوخته اونم رو قلبش و دل و روده اش .بنظرتون خوب میشه خودش خیلی ضعیفه

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا براش دعا کنین .دکترا چن ساعت بردنش اتاق عمل بهش دست نزدن گفتن تا چن روز دیگه 

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 

اره خوب میشه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
داداش من 5 سالش بود 80درصد سوختگی با آب‌جوش داشت 😢 اصن دکترا گفتن خوب شدنش معجز است 

خداروشکر خدا حفظش کنه  .کجاهاش سوخته بود

وای خدا به داد دل مادرش برسه

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   

این که که عملش نکردن یعنی جواوبش کردن؟

از صورت تا پا😢😢😢😢

کجا بردینش؟ .عمقی یا سطحی