2777
2789
عنوان

بیاین دلم گرفته

28 بازدید | 1 پست

سلام دوس جونا واثعا دوس دارم بحرفیم من تو محل کارم عاشق ی پسر شدم اون اوایل کوچکترین محلی نمیداد منم اصن دختری نیستم ک بتونم پیشنهاد بدم ب طرفم دوس دارم پسر خب بیا جلو منم توو دلم نگه داشتم این دوست داشتنو بعد یمدت یبار من دیرم شد دیدم زل زد بمن قبل این اصن نگاهم نمیکرد بعد اونروز خیلی رفتارش با من عوض شد خیلی زیاد نزدیک میشد بهم میخندید یا حرف میرد بشدت تودار و اصن نمیشه فهمید چجوریه همکارم چن روز پیش کاملا غیر مستقیم نظرش درباره من پرسید مثلا من نمیدونم چیزی گقته ک من فعلا شرایطش ندارم وضع کار و زندگیم درگیرم و اینا تو محل کار بکسی نگا نمیکنم درحالیکه نگاش ب من خیلیا متوجه سدن یا مثلا گقته شما بهش بفهمونید اینا رو خیلی حس گیجی دارم اصلا هم متوهم نیستم ک بگم اونا توهم بودن ن میگم خیلیا متوجه شده بودن

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       

الان واقعا ناراحتم سختترین جاش اینه باید عادی باشم انگار نمیدونم درحالیکه دارم میسوزم هرروزه حال خیلی بده 

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠