2777
2789
عنوان

سووووووخت😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 48 پست
عزیزم مردا همشون همینن. حق به جانب و اعصاب خورد کن

اومد خدارو شکر بحثمون نشد میگه پشت تلفن نفهمیدم گفتی اومده داد و هوار کرده ولی همش میگه فردا میدونم چکارش کنم زنگ زده تی پاکس گفته پیک ما نبوده تاکسی تلفنی بوده  اشتباه اصلی از اوناست که شماره مردمو دست تاکسی تلفنی میدن 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اومد خدارو شکر بحثمون نشد میگه پشت تلفن نفهمیدم گفتی اومده داد و هوار کرده ولی همش میگه فردا میدونم ...

اووو پس بگو چرا جوش پولشو میزده

خب خداروشکر، اعصابت رو به خاطر چیزای بی‌ارزش به هم نریز

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
شرمنده موصوع تاپیکت هم یه چیز دیگه هستش حسابی پر بودم اگه خالی نمیشدم  خیلی  بهم میریختم&n ...

دشمنت شرمنده گلم

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔