2777
2789
عنوان

سووووووخت😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 48 پست
ماهم میگیم لوبیا پلو😂

اقااااا این سه تا غذا رو باهم قاطی میکنم: لوبیا پلو، استانبولی، دمی گوجه

راستی دمپختک چیه؟ 

این سه تارو هم قاطی میکنم

کباب تابه‌ای گوشت، کباب شامی، کتلت؟؟؟

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالله منم بیست سالم بود الان بیست یکم بچمم یه ماهه دنیا اومد

عزیز دلم

ایشالا سالم و سلامت بزرگ بشه و سایه‌ی پدر و مادرش بالا سرش باشه

من اواخر ۱۹ هستم. فروردین بیست رو تموم میکنم

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
اقااااا این سه تا غذا رو باهم قاطی میکنم: لوبیا پلو، استانبولی، دمی گوجه راستی دمپختک چیه؟  ا ...

دمپختک یه چی دیگه س یه بار خونه مادر بزرگم دیدم. کباب تاوه ای فقط پیاز و گوشته. کتلت سیب زمینی و پیاز و گوشت. شامی تو مواد کتلته فقط توش آرد نخود میزنن یا لپه ما اینجوری میگیم😁😆

دمپختک یه چی دیگه س یه بار خونه مادر بزرگم دیدم. کباب تاوه ای فقط پیاز و گوشته. کتلت سیب زمینی و پیا ...

وااا همشون یع چیز شدن که. خل شدم رفت😐ما بهش میگیم کباب، مادرشوهرم میگه کباب تابه‌ای جاریم میگه شامی

چی شده مگه؟

شرمنده هم موصوع بیربط میگم هم لفتش دادم 😔یه خرید اینترنتی کردم اونم با قرض دلم خوش بود با خوشی استفاده کنم با تیپاکس اوردن منم ادرس خونه و شماره خودمو داده بودم شوهرم هم خبر نداشت بعد که گفتم گفت الکی ادرس دادی تیپاکس آشنامه زنگ میزنم که دفتر بذارن برم بردارم میدونستم برا کرایه ش میگه 😔 مرده هم اوکی کرده بود باز فرستاده بودن پیک روانیشون ادرس خونه رو یاد نمیگرفت به گوشیم زنگ زد منم گفتم که گفتیم فعلا دفتر بمونه... گفتم بدار دفتر بمونه شوهرم با مدیرش آشناست میره برمیداره این عوصی هم برا اجرتش باز زنگ زد که تازه این نزدیکیهام ادرسو دوباره کنین بیارم دیگه به شوهرم دادم اون باهاش حرف زد باز ادرسو نفهمید چون عجله ای شد نتونست پول کرایه رو پیدا کنه رفت سرکوچه بسته رو تحویل گرفت  و شماره حساب ازش گرفت که پولو واریز کنه ... خلاصه شوهرم رفت بیرون گوشیش خاموشه یادش رفته پولو واریز کنه این مرتیکه مرتب زنگ میزنه که چرا پولمو واریز نمیکنین هزار بار عذرخواهی کردم گفتم تی پاکس مارو میشناسه شوهرم گوشیش خاموش شده متهم کرد به کلاهبرداری منم چاره ای نداشتم کارت خواهرم دستم بود گفتم لطف کن بیا سر همون کوچه من دو تا بچه کوچیک دارم و نمیتونم برم براتون واریز کنم خودتون پولتونو با زحمت معطلیتون بکشین شوهرم این وسط زنگ زد شماره حساب مرتیکه رو خواست که اس زده بود منم براش فرستادم  برف میباره هواسرد بچه ها دوتاشون گریه میکنن رفتم کوچه اینور اونور کردم نبود دیگه به خاطر بچه هام رفتم تو باز زنگ زد داد و بیداد کرد هنوز تو حیاط بودم صداش از کوچه میومد منم گفتم بچه اام گریه میکنن اجازه بدین الان براتون واریز میکنن که یهو صدای عربده هاشو شنیدم داد میزد کدوم خونه هست منو سرکار گذاشته زود بیایید بیرون  😭😭😭 جرعت نکردم درو باز کنم همین حین شوهرم بهش زنگ زد و خفه شد خلاصه تمامن احساس آبروریزی کردم شوهر عاقلم هم زنگ زده داد میزنه چرا بهش گفتی بیا دم در کارت بکش... در حالی که زنگ میزدم خاموش بود این عوضی هم همون حوالی مرتب زنگ میزد منم نگفتم کارت بکش گفتم کارتو میدم ببر پولتو برداشت کن  چند ساعتیه واقعا قلبم گرفتگی داره یعنی همسایه ها چی فکر کردن حالا بماند که مونده یه دعوا با شوهرم داشته باشم ... چرا نبایستی ۲۲ تومن داشته باشه که این مسائل پیش نیاد همش میگه نیست نیست خسته شدم دلم برا خودم نه برا بچه هام میسوزه 😢😢😢هر چند حسم میگه به زودی همه چی خوب میشه وضعمون هم روبه راه میشه انشالله ولی برام سخته همچین اتفاقی من خودم تا میتونم میبخشم و کمک میکنم اونوقت همچین آدمهایی سر راهم سبز شدن واقعا خجالت کشیدم 😔

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

یه خرید اینترنتی کردم اونم با قرض دلم خوش بود با خوشی استفاده کنم با تیپاکس اوردن منم ادرس خونه و شماره خودمو داده بودم شوهرم هم خبر نداشت بعد که گفتم گفت الکی ادرس دادی تیپاکس آشنامه زنگ میزنم که دفتر بذارن برم بردارم میدونستم برا کرایه ش میگه 😔 مرده هم اوکی کرده بود باز فرستاده بودن پیک روانیشون ادرس خونه رو یاد نمیگرفت به گوشیم زنگ زد منم گفتم که گفتیم فعلا دفتر بمونه... گفتم بدار دفتر بمونه شوهرم با مدیرش آشناست میره برمیداره این عوصی هم برا اجرتش باز زنگ زد که تازه این نزدیکیهام ادرسو دوباره کنین بیارم دیگه به شوهرم دادم اون باهاش حرف زد باز ادرسو نفهمید چون عجله ای شد نتونست پول کرایه رو پیدا کنه رفت سرکوچه بسته رو تحویل گرفت  و شماره حساب ازش گرفت که پولو واریز کنه ... خلاصه شوهرم رفت بیرون گوشیش خاموشه یادش رفته پولو واریز کنه این مرتیکه مرتب زنگ میزنه که چرا پولمو واریز نمیکنین هزار بار عذرخواهی کردم گفتم تی پاکس مارو میشناسه شوهرم گوشیش خاموش شده متهم کرد به کلاهبرداری منم چاره ای نداشتم کارت خواهرم دستم بود گفتم لطف کن بیا سر همون کوچه من دو تا بچه کوچیک دارم و نمیتونم برم براتون واریز کنم خودتون پولتونو با زحمت معطلیتون بکشین شوهرم این وسط زنگ زد شماره حساب مرتیکه رو خواست که اس زده بود منم براش فرستادم  برف میباره هواسرد بچه ها دوتاشون گریه میکنن رفتم کوچه اینور اونور کردم نبود دیگه به خاطر بچه هام رفتم تو باز زنگ زد داد و بیداد کرد هنوز تو حیاط بودم صداش از کوچه میومد منم گفتم بچه اام گریه میکنن اجازه بدین الان براتون واریز میکنن که یهو صدای عربده هاشو شنیدم داد میزد کدوم خونه هست منو سرکار گذاشته زود بیایید بیرون  😭😭😭 جرعت نکردم درو باز کنم همین حین شوهرم بهش زنگ زد و خفه شد خلاصه تمامن احساس آبروریزی کردم شوهر عاقلم هم زنگ زده داد میزنه چرا بهش گفتی بیا دم در کارت بکش... در حالی که زنگ میزدم خاموش بود این عوضی هم همون حوالی مرتب زنگ میزد منم نگفتم کارت بکش گفتم کارتو میدم ببر پولتو برداشت کن  چند ساعتیه واقعا قلبم گرفتگی داره یعنی همسایه ها چی فکر کردن حالا بماند که مونده یه دعوا با شوهرم داشته باشم ... چرا نبایستی ۲۲ تومن داشته باشه که این مسائل پیش نیاد همش میگه نیست نیست خسته شدم دلم برا خودم نه برا بچه هام میسوزه 😢😢😢هر چند حسم میگه به زودی همه چی خوب میشه وضعمون هم روبه راه میشه انشالله ولی برام سخته همچین اتفاقی من خودم تا میتونم میبخشم و کمک میکنم اونوقت همچین آدمهایی سر راهم سبز شدن واقعا خجالت کشیدم

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
شرمنده هم موصوع بیربط میگم هم لفتش دادم 😔یه خرید اینترنتی کردم اونم با قرض دلم خوش بود با خوشی استف ...

عزیزم اشکالی نداره. همچین ادم های بیشعور و بی‌اعصابی همه جا ریخته. اصلا خودتو ناراحت نکن، تو مشکلی نداشتی

همسرت رو مواخذه نکن گلم، اون که گناهی نداره. تو این دوره زمونه باید همسرامونو درک کنیم

شانسه من ببین چرا اینجوری شد انگاری نبایستی بگم 😔

چی چرا اینجوری شد

چی چرا اینجوری شد

کل متن تایپیم به هم ریخته بود نمیتونستم بخونم ... اخه شوهرم اهل سرکوفت زدنه مطمعنم الان که بیاد هیچیو جز این در نظر نمیگیره که چرا به مرده گفتم بیا کارت بدم و خودت پولتو بکش شوهرم کلا آدم بیخیالیه خودش میدونه مرد فقط شماره منو داره قول داده پولشو بفرسته از یه طرف هم به من نمیگه قرار ۱ ساعته واریز کنم ... به خدا استخونهام از شدت غصه درد گرفتن خودمو با تاپیک خوندن سرگرم کردم شوهرم بیاد خودم که شروع نمیکنم اونه که همیشه حق به جانبه براش هم خیلی مهمه همسایه ها چی در موردمون فکر میکنن 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
کل متن تایپیم به هم ریخته بود نمیتونستم بخونم ... اخه شوهرم اهل سرکوفت زدنه مطمعنم الان که بیاد هیچی ...

عزیزم مردا همشون همینن. حق به جانب و اعصاب خورد کن