2777
2789
عنوان

کمکم کنید

110 بازدید | 11 پست

سلام .همسرم داره می ه دانشکا .اصن کلاسا رو نرفت بخاطر کارش بعد امروز اولین امتحانش بود .اصن نحوند و رفت سر جلسه امتحان هیچ خوب نداد خودشم خیلی ناراحت شد ب دوستش گفت امتحان خوب ندادم بریم. چرخی بزنیم 

بعد فردام اماحان داره اینم اصن ی برگشو نخونده التن رفت بهش زنگ زدم گفتم من جزوت تقریبا خوندم بیا تا بهت یاد بدم گفت معلوم نیس امشب بیام 

ما عقدیم 

بعد گفتم خب اینم خراب میشه .گفت بزار اینم خراب بسه 

خب ب نظرتون من چ کنم 

کمکم کنید خیلی تو فکرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خی پس چ کنم .خب الان این خراب میکنه  چرا ب فکر نیس اون ک برا خراب سدن امتحانش ناراحت شد چرا با ...

خراب بشه وقتی برای خودش مهم نیست برای شما چرا باید مهم باشه ؟نذار برات تبدیل بشه به یه پسر بچه شیطون  بذار شوهر باشه شمام همسرش باش 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
خراب بشه وقتی برای خودش مهم نیست برای شما چرا باید مهم باشه ؟نذار برات تبدیل بشه به یه پسر بچه شیطون ...

ینی چی خب الان این همه پول داده فردل مسخره بقیه میشیم ِک نتونست درس بخونه 

در صورتی ک من خیلی تلاشمیکنم یاد بگیرم حودمم یادش بدم 

سختی نده به خودت بچه دبستانی نیست که بخوای مجبورش کنی شما خودتم بکشی تا خودش نخواد درس نمیخونه&nbs ...

من هیچ وقت بهش نگفتم بره دانشگا خودش گفت دوس دارم برم دانشگا خب 

الان را نمیاد بخونه منم همش دارم گریه میکنم .زنگش میزنم میکه شلید نیام امشب و این چیزا فردام خو امتحان داره