شیوا۷۵ مدیر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 عنوان مردای خردادی | مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 81 پست بچها کسی ویژگیشون میدونه راسته ک ۲ شخصیتن ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠ 1398/10/28 | 20:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1372arghavan عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 4677 وقتی عصبانی میشه ۲ اتیشه میشه هرچی دمه دستش بیاد میشکنه ولی دست بزن نداره صداشم بالامیره ولی چون مید ... خدا شاهده باردار شدم ناخواستههمون خرداد ب دنیا میومد چون خودم خردادیم و تمام اخلاقای گندو دارم همش میگفتم سقط بشهآخرشم پوچ بود و سقط شد
1372arghavan عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 4677 ببین مثلا ممکنه کسی نظرت درباره چیزیکه اتفاقا دوس داری بپرسه ولی چون نمیخوای بگی الکی بگی نه چیزی نی ... بله بارها شده
vida_r عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 6052 ببین مثلا ممکنه کسی نظرت درباره چیزیکه اتفاقا دوس داری بپرسه ولی چون نمیخوای بگی الکی بگی نه چیزی نی ... چجوری آرومش میکنی ولش میکنی تا خودش آروم بشه یا قلق خاصی داره؟ ✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨
آبشاررررم عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 12153 خدا شاهده باردار شدم ناخواسته همون خرداد ب دنیا میومد چون خودم خردادیم و تمام اخلاقای گندو دار ... وای خدانکشدت😂😂 ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 بله بارها شده خب چرا مثلا انقد تودار 😥😥😥 ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 بله بارها شده میشه درخواستم قبول کنی ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
گلبرگ... عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 36229 مثلا ممکنه کسی بیادر نظرت درباره کسی ک دوسش داری بپرسه تو هم بگی ن من ب اون فک نمیکنم درحالیکه بهش ف ... این که ربطی به خردادی بودن نداره . هر کسی هم باشه راستشو نمیگه دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...
1372arghavan عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 4677 وای خدانکشدت😂😂 ب ولله قسمنمیتونستم ی هیولا مثل خودمو تصور کنم😱😱😱😱😑😑😑
honey1373 عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 4869 خدا شاهده باردار شدم ناخواسته همون خرداد ب دنیا میومد چون خودم خردادیم و تمام اخلاقای گندو دار ... یعنی اینقدر ازخردادیا سیری؟😆منو پسرم هردو خردادیم خیلی هم راضی ام😆.به جاش از شهریوریها بیزارم یعنی اگه بچم شهریور یاتیرمیشد خیلی ناراحت میشدم میبینمت دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛ آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
آبشاررررم عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 12153 شوهرمن کلاگنده دماغ درعبن حال مهربون ودلسوز.بدگمانه شکاکه.بی ادبه.متاسفانه دروغ زیادمیگه.زودعصبی میشه.و الاآخر ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
مانی۷۶ عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 1990 من اینا رو نمیدونم ولی میدونم به شدت خوش شانسن ببینید دیدم که میگم ما توی فامیل سه تا مرد توی سه دهه ی متفاوت داریم ۵۰،۶۰،۷۰ هر سه تاشون خوش شانسن. به خدا دخترم مانیا هستم😭 همه مانی صدامیکنن منم یه غلطی کردم اینجا زدم مانی 😖
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 شوهرمن کلاگنده دماغ درعبن حال مهربون ودلسوز.بدگمانه شکاکه.بی ادبه.متاسفانه دروغ زیادمیگه.زودعصبی میش ... تودار هم هس حرف دلش نزنه ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
1372arghavan عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 4677 یعنی اینقدر ازخردادیا سیری؟😆 منو پسرم هردو خردادیم خیلی هم راضی ام😆.به جاش از شهریوریها بیزارم یع ... اره اگه تفنگ داشتم خود خردادیمو میکشتم😑😐😑😐
vida_r عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 6052 چجوری آرومش میکنی ولش میکنی تا خودش آروم بشه یا قلق خاصی داره؟ @آبشاررررم ✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨