شیوا۷۵ مدیر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 عنوان مردای خردادی | مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 81 پست بچها کسی ویژگیشون میدونه راسته ک ۲ شخصیتن ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠ 1398/10/28 | 20:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vida_r عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 6052 یعنی ممکنه حرف دلش نزنه بجاش ی چیز دیگه بهت بگه اره خودشو میزنه ب اون راه ولی بلافاصله بعدش یا چند روز بعد یه دفعه الکی میترکه بعد ریشه یابی ک میکنم میبینم از اونه😅 ✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨
آبشاررررم عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 12153 خیلی هم شوخ طبع و در بعضی مواقع کاااااملا جدی ایول همش راسته ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
مليكاااا عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 15854 عالی انننننن شما همسرتون مهر ماهي يه جا خوندم ميگفتن زن بازن حالا ديگه نميدونم لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 بله من بعضی وقتا میگم ن ولی دقیقا منظورم آره هستتتت😡😡😡ای خداااا اینم ماه تولد بود عه چ عجیب خب طرف چجوری بفهمه اره هستی یا نه 😅😅😅😅 ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
vida_r عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 6052 شوهرمن که بشدت وای چقدر شبیهن ب هم😐😐😐چجوری موقعه عصبانیت آرومش میکنی اصلا آروم میشه؟ ✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨
گلبرگ... عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 36229 عه پس چجوری مثلا حرف دلت میفهمونی برعکسش؟ نه برعکسشو نه یا نمیگم یا سکوت میکنم دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...
1372arghavan عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 4677 شما همسرتون مهر ماهي يه جا خوندم ميگفتن زن بازن اره مهر ماهی ن بابا انقد ک ما خردادیا افتضاحیم اونا هیچ خصوصیت بدی ندارنفقط بی نهایت مظلوم آن
مليكاااا عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 15854 مهریا حرف ندارن.ولی متاسفانه نه گفتن بلدنیستن يه جا ميخوندم زن بازن نميدوني چقدر ناراحت شذم😭 لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
1372arghavan عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 4677 عه چ عجیب خب طرف چجوری بفهمه اره هستی یا نه 😅😅😅😅 هیچی بابا دهن شوهرمو صاف کردم با این خصوصیتای گندمممممممدارم رو خودم کار میکنم خیلی عوض شدمی ع ن ی بودم ک نگوووووباز بهتر شدم
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 نه برعکسشو نه یا نمیگم یا سکوت میکنم مثلا ممکنه کسی بیادر نظرت درباره کسی ک دوسش داری بپرسه تو هم بگی ن من ب اون فک نمیکنم درحالیکه بهش فک میکنی ولی چون نمیخوای کسی بدونه اینکار کنی ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
آبشاررررم عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 12153 وای چقدر شبیهن ب هم😐😐😐چجوری موقعه عصبانیت آرومش میکنی اصلا آروم میشه؟ وقتی عصبانی میشه ۲ اتیشه میشه هرچی دمه دستش بیاد میشکنه ولی دست بزن نداره صداشم بالامیره ولی چون میدونم آخرش به ابروریزی ختم میشه همیشه من کوتاه میام تاازحدنگذره ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 هیچی بابا دهن شوهرمو صاف کردم با این خصوصیتای گندممممممم دارم رو خودم کار میکنم خیلی عوض شدم ی ع ن ... ببین مثلا ممکنه کسی نظرت درباره چیزیکه اتفاقا دوس داری بپرسه ولی چون نمیخوای بگی الکی بگی نه چیزی نیس و اینا ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
honey1373 عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 4869 يه جا ميخوندم زن بازن نميدوني چقدر ناراحت شذم😭 نمیدونم ولی مهر وخرداد زوج خوبی میشن؛ازاونجایی که خردادیا تنوع طلبن شایدم مهری ها زن باز باشن که به هم میان 😆 میبینمت دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛ آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 نمیدونم ولی مهر وخرداد زوج خوبی میشن؛ازاونجایی که خردادیا تنوع طلبن شایدم مهری ها زن باز باشن که به ... خخخخخ ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠