2777
2789
عنوان

سلول های بنیادی برای درمان بچه های سی پی

| مشاهده متن کامل بحث + 11765 بازدید | 65 پست
سلام بچه ی من الان در حال درمان با پیوند سلول‌های بنیادیه  تا جلسه سوم پیوند پیش رفتیم مشهد پیو ...

سلام عزیزم ببخشید سلول مغزی باید از بند ناف خورده فرزند  ک مشکل داره ب اشه یا از فرزند نوزاد دیگه ک بدنیا بیاد میشه…

سلام عزیزم ببخشید سلول مغزی باید از بند ناف خورده فرزند  ک مشکل داره ب اشه یا از فرزند نوز ...

سلام برای پسر من از نمونه‌ای ذخیره شده خود بانک سلول تزریق میکردند 

ولی از بند ناق خود بچه باشه یا بچه ی دیگه تون باشه عالیه در کل بند ناف یکی از فامیل های درجه ۱ خیلی سازگاری بیشتری داره با بیمار   

پرهامم خوب شو..یک نفر پیش فلک ، ریش ، گرو بگذارد....... بلکه دست از سر آزردن ما بردارد 😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من پسرم دوشن داره ميخواستم ببرم دكتر برومند واسه سلول درماني ولي چرا گفتن نبرم چندتا بچه زير دسش كمبود شده فوت كردن راسته ؟؟؟

چيكار كنم ممنون ميشم جواب بدين

سلام بچه ی من الان در حال درمان با پیوند سلول‌های بنیادیه  تا جلسه سوم پیوند پیش رفتیم مشهد پیو ...

سلام الان ده ماه میگذره واقعا از سلول درمانی راضی بودین؟

چ تاثیراتی دیدین دختر منم سی پیه

سلام توروخدااارفتین اءن شاءالله پیش دکتر قسمت میدم بهش بگو توروخدا به فکر بیماری ویلسون هم باشن یه درمان خیلی خوبم برای بیماری ویلسون پیداکنن توروخداااا رفتی دیدیش بگو ،جگرم داره میسوزه،مام جوانیم جونمونو دوست داریم،دلیل نمیشه که چون نادره تحقیق نکنن ودرمانی پیدانکنن😭آرزووووومه درمان پیداکنن،شمارفتی ازشون سوال کن توروخدااا

سلام توروخدااارفتین اءن شاءالله پیش دکتر قسمت میدم بهش بگو توروخدا به فکر بیماری ویلسون هم باشن یه د ...

اگه قسمت شد دوباره رفتم ازشون میپرسم،  

پرهامم خوب شو..یک نفر پیش فلک ، ریش ، گرو بگذارد....... بلکه دست از سر آزردن ما بردارد 😔😔😔😔

تحقیق کردین که موثره یا نه؟

از خیلیا پرسیدم میگن اره بچشون تغییر کرده. من هفته پیش پیش دکتر برومند بودم البته این همه راه رفتن خودش ندید. دکتر فرمانبر بود زنگ برومند زد گفت ژنتیک انجام بدن بعد بیان دیگه ژنتیک انجام دادیم منتظر جوابیم. شما چه مشکلی دارید؟