2777
2789
عنوان

سلول های بنیادی برای درمان بچه های سی پی

| مشاهده متن کامل بحث + 11764 بازدید | 65 پست
 بله دکتری هست بنام دکتر وزیری تبار از آمریکا که بیماریهای صعب العلاج منجمله سی پی فلج مغزی ر ...

سلام عزیزم خوبی چطوری پسر منم فلج مغزی هست میتونی منم راهنمایی کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ی من الان در حال درمان با پیوند سلول‌های بنیادیه  تا جلسه سوم پیوند پیش رفتیم مشهد پیو ...

خدای من. چقدر خوشحال شدم یکی از آشنا هامون دکتر برومند بهم معرفی کردن. دعا کنید نوبت بدن بریم و انجام بدیم دختر منم خوب بشه چقدر ار خوندن این پیام خوشحال شدم اشک شوق ریختم خدا یا شکرت من به تو ایمان دارم 

انسانم آرزوست...
سلام بچه ی من الان در حال درمان با پیوند سلول‌های بنیادیه  تا جلسه سوم پیوند پیش رفتیم مشهد پیو ...

سلام عزیزم خوبی درمان بچت چطوری پیش رفت بهبودی کامل پیدا کردن انشاالله؟

امین عزیزم اه چی بگم سخته ولی چند روزه این سلول بنیادی مغزمو بد جور درگیر کرده خونم تهران نیس اگه بو ...

گوگل کن و اول اطلاعات پیداکن ولی تا اونجا که میدونم خون بندناف فرزندتون رو بایستی داشته باشید که برای درمانش ازش استفاده کنید اما مطمین نیستم. تو گوگل سرچ کنی اطلاعات بیشتری پیدامیکنی تا نی نی سایت

سلام عزیزم خوبی چطوری پسر منم فلج مغزی همی پلژی هست میخوام درخواست دوستی بدم لطفاً قبول کن خواهش میک ...

سلام بیاین خصوصی     

پرهامم خوب شو..یک نفر پیش فلک ، ریش ، گرو بگذارد....... بلکه دست از سر آزردن ما بردارد 😔😔😔😔

سلام میشه درخواست دوستی من قبول کنید چند تا سوال ازتون دارم لطفا

قبول کردم بیاین خصوصی 

پرهامم خوب شو..یک نفر پیش فلک ، ریش ، گرو بگذارد....... بلکه دست از سر آزردن ما بردارد 😔😔😔😔

سلام عزیزم خوبی درمان بچت چطوری پیش رفت بهبودی کامل پیدا کردن انشاالله؟

سلام نه هنوز میدونید پسر من بیماریش پیش رونده هست حتمن هم باید ژن درمانی بشه ولی چون دکتر برومند تا سه الی ۴ سال دیگه ژن درمانی رو میاره ایران، ما باید فعلن با سلول بنیادی  جلوی پیشرفت بیماری پسرم رو بگیریم وگرنه پسرم عضلات تنفسی درگیر میشه  و...    فقط یه چیزی   دوستانی که قصد دارن انجام بدن باید طولانی مدت انجام بدن،  یک، دو، سه جلسه اصلا تاثیر خاصی نمیذاره مثلن یکی سه سال، یکی چهارسال،  یکی ده سال باید انجام بده تا به نتیجه برسه چون سلول بنیادی،  سلول های ازبین رفته ی بدن رو به مرور زمان ترمیم میکنه