2777
2789

دوستان بگم که به طریقی با اس نشستیم لاس زدن با جناب شوهر و میگف دلم تنگید تو چرا نمیای.اخه قهرم خونه پدر.بعدش دیدم که داره شب ها میره خونه مامانش ک ماهی ی بارم ما خونشون جا نداشتیم که خرج پاشون نیوفته.مادر و خواهراش براش غذا میدن.میوه پوس میکنن.فقط مونده ی دخترم واسه نیاز ج ن سی واسش جور کنن که مبادا نبود منو بفهمه.

کی میگه عروست قهر بود بشی مادر مهربون ؟؟؟احمقای بیشور.

بلاخره صبح گویا دادخواست رفته در خونه با اینکه ب وکیل گفتم بصبر کاری نکن اما بازم رفته.

میگه داشتی گولم میزدی منم عاشق و خر فک کردم میخوای بیای سر زندگیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بماند شرط به دنبال اومدنش نفهم این بود بیاد در خونه بدون اینکه با کسی روو در روو شه منو ببره.فک کرده دختر سر راهم.ا یشالا سر خواهراش بیاد ببینه حرف من چیه.

حالا بماند شرط به دنبال اومدنش نفهم این بود بیاد در خونه بدون اینکه با کسی روو در روو شه منو ببره.فک ...

به هیچ عنوان وا نده 

بگو من وقتی قهر اومدم خونه بابام یعنی خانواده دارم و تو ناراحتشون کردی

نه تتها بگو از خودت معذرت خواهی کنه بلکه وظیفشه از دل خانوادتم در بیاره

دوستای گلم میشه خواهش کنم برای خونه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین؟ با دوتا بچه خیلی عذاب میکشه.ممنون

وقتی نمی خواش دیگه چرا الکی کشش میدی

شما که تا دادگاه و احضاریه پیش رفتی دیگه چه حرمتی می مونه تو این زندگی 

قبل نامه باید به این فکر می کردی که می خوای برگردی یا نه

والا همسرت حق داره دیگه از یه ور محبت می کنی از یه ور نامه دادگاه می فرستی 

هنوز تکلیفت مشخص نیست با خودت