2777
2789
اینطور که تو گفتی .بچه ها بیاین بهتون پول قرض بدم من خیلی ثروتمندم😂

😂😂😂

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!

با اینکه دوتادختر خوشگل و همسرو مادرشوهر مهربون دارم و در ارامشم ولی مستاجرم هنوز خودمو خوشبخت نمیدونم...

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره پول داریم دربرابر بی خانمان ها میگن همیشه به پایین تر از خودت نگاه کن که افسردگی نگیری 🤕

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
اینقدر بدم میاد از امید دادن‌های الکی ایششششششش 

ادم با این امیدها زنده است

وبهتر زندگی رو کمی ساده بگیریم حله✋

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
با اینکه دوتادختر خوشگل و همسرو مادرشوهر مهربون دارم و در ارامشم ولی مستاجرم هنوز خودمو خوشبخت نمیدو ...

ایشالله بزودی صاحب خونه میشی

محیا و مهنیازندگی منوباباشون   
به نظرمن آزادی وآرامش ازپول مهمتره

آرامش من در گرو پولی هست که دارم .یعنی خیالم راحته .  الان داشتم فکر می کردم کاش بتونم تغییر رویه بودم 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خـــیلے قشنــگ بود عزیزمممم💜

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
چقدر میخای؟😎😎😎 کیفم پر از پول خورده

ممنون واسه خودت نگه دار لازمت میشه😂😂😂

آرامش من در گرو پولی هست که دارم .یعنی خیالم راحته .  الان داشتم فکر می کردم کاش بتونم تغ ...

عزیزم اگه پول داشته باشی ولی یه نفرآرامشوازت بگیره ونزاره ازپولت برای خریدوتفریح استفاده کنی چی

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!