من خونه دارم شوهرم مغازه داره از صبح تا خود شب سرکاره شبم میاد خستت هیجا نمیریم هر دوماه یبار میرم خ ...
انشالله مشکلت حل شه. بچه نداری؟
نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم. به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه
نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم. به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه
بخدا فکر میکنی،خیلی سخته،شیفتای در گردش،سرپا همش دور بزن،با حقوقای چندرغازی
کار کردن خوبه ولی نه به هر قیمتی،با من اصلا جور نیس
فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
عزیزم ایشالله هرچه زود تر بچه داری عزیزم چند وقت ازدواج کردی بچه دار نشدی
یک سال و نیمه. یکسال شوهرم نمیخواس جلوگیری کردیم. ۴ سالم عقد بودم. ۳سالش دختر بودم یک سالش جلوگیری داشتیم. الان ۶ ماهه میخوایم نشده. خیلی دلمون میخواد خیلی زیاد
عزیزم ایشالله که میشه رفتی دکتر نگفت مشکل چی الان بچدار نشدی
نه گفت طبیعیه تا یکسال. سونو رحم و تخمدانم دادم خوب بود