2777
2789
عنوان

کمک فکری لطفا

52 بازدید | 7 پست

یکی از دوستام باعث شده روابط یه خانم و آقا به هم بخوره و اون خانوم به خاطر علاقه شدید که به آقا داشتن برای اینکه زندگی دیگشون حفظ بشه حاضر شدن به اون اقا دروغ بگن در حدی که ازش متنفر بشه اون آقا ، روابطشون به هم خورده

الان دوستم عذاب وجدان داره نمیدونه چیکار کنه به اون آقا پیام بده همه چی رو بگه چه طور بگه 

من خودم واقعا نمیدونم شما دوستان میتونید کمک کنید ؟

یعنی اون خانم یا آقا متاهل هستن که نوشتی( برای حفظ زندگی دیگه)؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم بهترین راه صداقته،اینکه بره و همه چی را بگه،البته اگه اون خانم و آقا زن و شوهر بودند،اگه دوست دختر دوست پسر بودند شاید چیزی نگه بهتر باشه

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن
عزیزدلم بهترین راه صداقته،اینکه بره و همه چی را بگه،البته اگه اون خانم و آقا زن و شوهر بودند،اگه دوس ...

اگه چیزی نگه اون آقا واسه همیشه از اون خانوم متنفر میشه و هیچ وقت متوجه نمیشه اون خانوم از خودش غرورش احساسش دلش گذشته واسه آرامش اون 

اگه چیزی نگه اون آقا واسه همیشه از اون خانوم متنفر میشه و هیچ وقت متوجه نمیشه اون خانوم از خودش غرور ...

نمیدونم واقعا،اگه بگه و زمینه ی گناه براشون فراهم بشه چی؟

و شاید اگه بگه باعث بشه اونا به هم برسن و ازدواج کنن

میتونه با یه مشاور صحبت کنه تا تمام احتمالات را بسنجه

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن