2777
2789
اره میدونم من خودمم سر نماز حالم بد شد .ولی نماز ب ادم ارامش میده استرسارو از ادم دور میکنه فکر منفی ...

من یمدت همراه پانیک، وسواسم گرفته بودم ینی پشت وسواس حس میکنم پانیک اومد سراغم 

شوهرم میگفت لازم نیست نماز بخونی چون همش تو شک بودم خیلی خودمو اذیت میکردم و حس گناه میکردم

داریم برگه های کتاب تاریخ آیندگانو زندگی میکنیم؛ امیدوارم تهش قشنگ باشه :)

بله عزیزم من پانیک حاد بودم جوری که حتی دوبار بستری شدم مصرف دارو های زیاد همش خواب اور بودن و ا ...

عزیزم توام اینجوری بودی تا ی مریضی کوچیک مثل گلودرد یا سرماخوردگی میگرفتی میترسیدی .من الان مشکلم اینه میشه راهنماییم کنی .منم پانیک داشتم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد از ازدواجم به خاطر فشار عصبی اینطور شدم.یکبار دیگه از خواب پاش دم اما ایندفعه کنترل کردم و دچار ...

آفرین کنترل خیییلییییی خوبه.من واقعا نامزدمو تشویق میکردم ب کنترل به قوی بودن ب اینکه میتونه از پسش بر بیاد و واااقععععااااا هم خوب بود و جلوشو میگرفت ولی وقتی ازش دور بودم متاسفانه دچار حمله میشد چون خانوادش بجای ریلکس کردنش دست و پاشونو گم میکردن میترسیدن و گریه میکردن که این بدترین کاره چون پانیک رو تشدید میکنه.من بار اولی ک نامزدم دچارش شد سریع گوگل سرچ کردم و راه های کنترلش رو خوندم و وقتی حالش بد میشد همونکارارو انجام میدادم ک خیلی خوب بود حتی یه بار مامان خودم گفت تو چقد سنگدلی شوهرت رو تو اون حالت میبینی ولی گریه نمیکنی !!چون میدونستم که اونکارا تشدیدش میکنه البته داروهاش هم بی تاثیر نبود

من یه حس عاشقانه در تو..                                                                تو یه عشق جاودانه در من...
عزیزم توام اینجوری بودی تا ی مریضی کوچیک مثل گلودرد یا سرماخوردگی میگرفتی میترسیدی .من الان مشکلم ای ...

بله گلم با هر تنشی احساس مرگ بهم دست میداد و باید میرفتم زیره سرم

حتی میخواستم دست به خودک...هم بزنم

میگفتم من ک قراره بمیرم بزار راحت بشم از این شرایط

ولی خداروشکر خدا کمکم کرد و ارادمو قوی کردم

ان شالله همگی خوب باشین همیشه دوستان

تا خودتون نخوایین چیزی تغیر نمیکنه

من از تاپیک میرم دوستان 

💙 آریای من 💙
بله عزیزم من پانیک حاد بودم جوری که حتی دوبار بستری شدم مصرف دارو های زیاد همش خواب اور بودن و ا ...

منم دارم سعی میکنم روافکار منفی م کار کنم، خیلی سرم شلوغ کردم با کار و این چیزا. اما یه وقتا خیلی میترسم مثلا از درد یا بیماری، الانم که راجع بهش حرف میزنم قلبم تندتند میزنه

آفرین کنترل خیییلییییی خوبه.من واقعا نامزدمو تشویق میکردم ب کنترل به قوی بودن ب اینکه میتونه از پسش ...

عزیزم میشه بگی باید چکار کنم؟ من دچار حمله که شدم شوهرم دست و پاش کانل گم کرده بود

عزیزم میشه بگی باید چکار کنم؟ من دچار حمله که شدم شوهرم دست و پاش کانل گم کرده بود

اول باید اب بخوری نفس عمیق بکشی بعد ب خودت بگی من حالم خوبه حالم خوبه بعد خودت و درگیر کن کشو مرتب کن  اگه بچه داری بهش برس اصلا اصلا ب اون موضوع ک بهت گذشت فکر نکن خیلی سخته ولی باید بتونی .من چ شبا تا صبح از ترس نمیخوابیدم میتدسیدم حالم دوباره بد شه این حرفارو مشاورم بهم گفت.خودت فقط باید بخوای 

اصلانم نیاز نیس ب شوهرت بگی خودت باید بخوای .من شوهرم از خواب بیدار میکردم میگفتم من دارم میمیرم چندبار بعد گفتم چرا باید بیدارش کنم من قوی هستم من حالم خوبه ببین این کلمات و باید بگی تا مغزت قبول کنه باز ی مشاوره برو 

اولا شوهرت باید خییییلییییی درکت کنه یعنی زمینه واسه ناراحت کردنت بوجود نیاره تا متوجه حالتت میشه ک میخاد حالت بد بشه حواستو پرت کنه و تو خودت هم باید همکاری کنی یعنی میفهمی ک حالت ممکنه بد بشه و شوهرت میگه پاشو بریم بیرون نه نگو همکاری کن و برو،بهونه گیری نکن بحثایه زناشوییتونو کمتر کنین به خودت قول بده مثلا تا ۳ ماه نباید دچار هییییچ حمله ایی بشم و باید قوی باشم و وقتی میخاد حالت بد بشه ب قولت و ارادت فک کن و اینکه میتونی از پسش بر میای.توقعت رو از بقیه کم کن از هر کی ناراحت میشی همونجا بهش بگو تو خودت نریز هر جا ک اذیت میشی نرو واسه خودت سرگرمی درست کن و فک نکن حالا چون یکبار دچار حمله شدی هر دفعه ک ناراحت میشی قراره دچارش بشی نه اینطوریا نیست و اینو مطمعن باش ک تو اون حالت اصصصصصلاااا نمیمیری و اصلا هم ب مرگ فک نکن و فقط ب این فک کن ک الان کنترلش میکنی و خوب میشی

من یه حس عاشقانه در تو..                                                                تو یه عشق جاودانه در من...
اول باید اب بخوری نفس عمیق بکشی بعد ب خودت بگی من حالم خوبه حالم خوبه بعد خودت و درگیر کن کشو مرتب ک ...

اگه میتونی چیزی قورت بدی آب بخور یعنی اگه عضله های فکت محکم نشده آب بخور چونومن شوهرم نمیتونست آب بخوره چون بدنش کلا خشک میشد نمیتونست دهنش رو وا کنه و اگه بزرو بهش آب میدادیم احتمال داشت خفه بشه از آب