2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طپش قلب

لرزش بدن، بیقراری

احساس خفگی، سنگین شدن تنقس

درد سینه و قلب

احساس سرگیجه و عدم تعادل

ترس از بروز مرگ ناگهانی

ترس از دست دادن کنترل روانی

حمله های پانیک منجربه مرگ نمیشه اما باعث میشه فرد نتونه کارهای روزانه اشو انجام بده

الپرازولام وکلونازپام برای ابتدای بیماری موثر ولی بایدهرچهزودتر وبانظم مصرفش قطع بشه

داروهای فلاکسین سیتالوپرام هم خوبه واما لازم به مدت طولانی تری داره

ارام سازی بدن هم موثره

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

من هربار استرس و فشارر وانی زیادی دارم.تپش قلب میگیرم و خیلی عرق میکنم وو سردرد و سبکی سر دارم .دکتر ...

تا خودت نخواای نمیشه هر بار ک اینجوری شدی فقط باید ب خودت بگی حالم خوبه چیزیم نیس من قوی هستم اینارو باید بگی اب بخوری تا اروم میشی درکت میکنم 

من هربار استرس و فشارر وانی زیادی دارم.تپش قلب میگیرم و خیلی عرق میکنم وو سردرد و سبکی سر دارم .دکتر ...

سیتاوپرام خیییلییی خوبه من همسرم وقتی نامزد بودیم تقریبا یکسال درگیرش بود و هر ماه یا شاید هر ۲ یا ۳ ماه دچارش میشد دکتر بهش سیتالوپرام و پروپرانولول و فنازیپرون داد خوب شد ولی چیزی ک مهمه روحیه و کنترل استرسه یعنی تا ناراحت میشی نباید سریع ب این فک کنی ک الان حالم بد میشه چون واقعا بد میشه باید حواست رو پرت کنی ا امکانش رو داری اون محلی ک اذیتت میکنه رو ترک کنی و فقط و فقط خودت باید ب خودت کمک کنی و البته همسر و خانواده ات هم نقششون خیلی مهمه

من یه حس عاشقانه در تو..                                                                تو یه عشق جاودانه در من...
صلوات بفرس سوره توحید بخون فوت کن ب خودت اب سرد بخوره نفس عمیق بکش .مهم تر از همه نماز بخون .

ربطی نداره من گاهی سر نمازم اینجوری میشدم مضطرب میشدم نمیتونستم یجا بند شم قرار نداشتم میگم ینی جوریه که ب این چیزا ربط نداره باید هی خودشو تقویت کنه البته بی تاثیرم نیست ولی نه ب تنهایی

داریم برگه های کتاب تاریخ آیندگانو زندگی میکنیم؛ امیدوارم تهش قشنگ باشه :)

سیتاوپرام خیییلییی خوبه من همسرم وقتی نامزد بودیم تقریبا یکسال درگیرش بود و هر ماه یا شاید هر ۲ یا ۳ ...

بعد از ازدواجم به خاطر فشار عصبی اینطور شدم.یکبار دیگه از خواب پاش دم اما ایندفعه کنترل کردم و دچار حمله نشدم

بهم گفت اولش ممکنه بدتر شم.رزیم غذایی بم داد گفت کافیین و یسری چیزا نخورم.اولین بار بعد قرصام دچار ح ...

به من اول سیتالوپرام داده بود بعد عوضش کرد 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
میشهه بیشتر توضیح بدی

بله عزیزم

من پانیک حاد بودم

جوری که حتی دوبار بستری شدم

مصرف دارو های زیاد

همش خواب اور بودن و ارامبخش

مراجعه کردم به یه روانپزشک خوب

و ایشون نظرشون بر این بود ک درمان امواج مغناطیسی انجام بدم

با امواج روی یه قسمت هایی از مغز تاثیر بزارن.

از خودم بدم اومد

هر لحظه حالم بد میشد نفس تنگی و میگفتن من قراره بمیرم

تا اینکه به خودم اومدم 

شاید فیلمی بیاد ولی واقعا خسته شدم از اون شرایط

دیگه دکترمو نرفتم

رفتم مسافرت

تفریح با دوستام

سره خودمو گرم کردم جوری ک وقت نکنم به افکار منفی فکر کنم

کلاس شنا. زومبا ...

یه مدت گوشی و گزاشتم که چیزی تو نت نخونم

خداروشکر به یکی دوماه نرسید ک خیلی بهتر شدم

الانم یک سال میگذره دیگه اون حالات بهم دست نداده

البته خودمم رعایت میکنم

دیگه مراسمات ختم شرکت نمیکنم

تو جمعی بحث مرگ و میر باشه جمع و ترک میکنم و...

امیدوارم کمکی کرده باشم

💙 آریای من 💙
طپش قلب لرزش بدن، بیقراری احساس خفگی، سنگین شدن تنقس درد سینه و قلب احساس سرگیجه و عدم تعادل تر ...

عزیزم یعنی درمان میشه من الان دارم سیتاپرام و الپرازولام میخورم اما حالم بدتر شده

ربطی نداره من گاهی سر نمازم اینجوری میشدم مضطرب میشدم نمیتونستم یجا بند شم قرار نداشتم میگم ینی جوری ...

اره میدونم من خودمم سر نماز حالم بد شد .ولی نماز ب ادم ارامش میده استرسارو از ادم دور میکنه فکر منفی از ادم دور میکنه .

عزیزم یعنی درمان میشه من الان دارم سیتاپرام و الپرازولام میخورم اما حالم بدتر شده

بنظرم مصرفش نباید خیلی طولانی بشه

بادکترت مشورت کن

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی