2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

132 بازدید | 18 پست

بچه ها من دقیقا روز بعد از پریودم چند روز ترشح بی رنگ وبو دارم دقیق بعد از روز پاکی شروع میشه تا 5،6 روز

وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵   گروه آبی  ،  شروع ۱۴۰۰/۲/۱۳                   

دوره هات چند روزه است

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخمک گذاری واسه اونا که 28 روزه هستن روز 12 13 میشه بیشتر باشه روز 14 یا 15 مال منکه 31 روزه هستم همیشه روز 15 میشه یا 16 کاملا میفهمم زیر دلم تیر میکشه لک میبینم ولی اینی که شما میگی میشه روز 8 یا 9 فکر نکنم تخمک گذاری باشه باز روز 11  اینا شاید البته قبلشم امکان ترشح هست میخوای اقدام کنی یا فقط برات مهمه بدونی ترشح واسه چیه

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
دوره هات چند روزه است

دوره هام نامنظم بود بخاطر پلی کیستیک

این ماه دوفاستون استفاده کردم پری شدم

ولی بعده هر پریودم اینجوری میشم همیشه

تخمک گذاری واسه اونا که 28 روزه هستن روز 12 13 میشه بیشتر باشه روز 14 یا 15 مال منکه 31 روزه هستم هم ...

من پلی کیستیکم ولی هر دفعه بعده پری همینطوری میشم

بعد از عید میخوام اقدام کنم

ببین تخمک گذاری واسه هرکسی فرق میکنه یکی دیره یکی زوده. حتی من ۲۸ روزه ام رفتم سونو ۲۴ سیکلم تخمک دا ...

عه؟

پس با سونو معلوم میشه؟