roziw مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 3347 عنوان لوسیون 73 بازدید | 11 پست سلامیه لوسیون بدن خوب لطفا معرفی کنید؟بعدشم رزلب مثل رزلب جامد ویولت که خوب روی لب بشینه هم بگید پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید. خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی 1398/10/28 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maahmaah عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 94 رژ لب ساتین لوکس بلک دایموند مای خیلی قشنگ و صاف و غلیظ روی لب میشینه. حالتش هم نیمه ماته. شیر بدن هلو کلیون خیلی پوست رو لطیف میکنه ولی قیمتش بالاست.لوسیون بدن آرگان Bms حدود سی تومنه ایرانیه ولی خیلی عالیه.
roziw مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 3347 لوسیون کیووی جذب خوبی داره؟بوش چی؟ پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید. خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی
roziw مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 3347 رژ لب ساتین لوکس بلک دایموند مای خیلی قشنگ و صاف و غلیظ روی لب میشینه. حالتش هم نیمه ماته. شی ... قیمتش برام مهم نیسجذبش خوبه؟؟برای پوست های حساس وخشک هم خوبه؟عطش چی؟ پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید. خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی
donya_khanoom عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 1004 جذب خوبی داره؟ بوش چی؟ اگه پوست خشکی داره برات کاملا مناسبه . بوش هم بستگی به رایحه ای داره که تو میگیری
roziw مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 3347 اگه پوست خشکی داره برات کاملا مناسبه . بوش هم بستگی به رایحه ای داره که تو میگیری ممنون ازینکه جوابمو دادی پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید. خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی
roziw مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 3347 کاپوس عالیه عزیز فقط برندشو بگم ؟اخه بعضی محصولات چندمدل دارن مدل خاصی مدنظرت نیست؟ پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید. خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 130644 عزیز فقط برندشو بگم ؟ اخه بعضی محصولات چندمدل دارن مدل خاصی مدنظرت نیست؟ لوسیون های کاپوس همه شون خوبنبوشون بستگی به سلیقه داره سایت از صدا پر است و از حرف خالی
roziw مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 3347 لوسیون های کاپوس همه شون خوبن بوشون بستگی به سلیقه داره ممنون از جوابت^_^ پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید. خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی