خانوما من دوره هام ۲۸ روزه س..امروز روز ۲۸ دوره هستم.چند روز پیش چنتا بیبی چک گذاشتم خط t خیلی دیر افتاد ولی کمرنگ بود ..ولی امروز بیبی چک زدم چیزی نیفتاده..به نظرتون چرا؟
😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا
😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا
روز ۲۵ زدم . چهارتا تستا مثبت بودن ولی خطش کمرنگ بود.نه امپول نزدم..ولی موهامو رنگ کردم فقط .
مو مگه تاثیر داره؟😐😐😐😐
برو یه آزمایش بده ولی احتمالش کمه
نه .امپولی نزدم..این چندمین بار بیبی چک مثبت میشه و ازمایش مثبت ولی یکی دوروز بعد موعدم پریود میشم.البته هنوز پریود نشدم.فقط میگم چرا چند روز پیش تست مثبت بود ولی حالا منفیه