2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون ......

565 بازدید | 76 پست

براتون مهمه شوهر نامزد یا دوس پسرتون قبل از شما  دوس دختر داشته یانه ؟

سوال دوم

ترجیح میدین با کسی باشین که تجربه اولش حساب میشین یا کسی که توی رابطه با تجربس؟

صد درصد اینکه نفر اولش باشم و البته نفر اولم باشه خیلس بدم میاد از دخترهای با تجربه تو این زمینه ها😒😒😒😒

😐هرکسی ی سلیقه ای..یه مذهبی..یه رنگ پوستی...یه اخلاقی...یه هزار تا کوفت وزهر مار دیگه دوست داره بیاین اینو بپذیریم و علایق هم احترام بزاریم☺😘😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الان کسی هم هست که قبلا رابطه ای نداشته باشه با دختر دیگه ای؟😐

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

خداروشکر هم خودم هم شوهرم تواین مورد بی تجربه بودیم 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
الان کسی هم هست که قبلا رابطه ای نداشته باشه با دختر دیگه ای؟😐

همون طور که دختر این شکلی هس پسرم هس

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

من گذشته شوهرم برام اصلا مهم نیست چون قطعا هرکسی گذشته ای داره وب من ربطی ندارهگذشته طرف آیندش بزام مهمه. تجربه توچی منظورته عزیزم

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!

مهم نیست گذشته ادما چی بوده چون ممکن از روی حماقت کاری کرده باشن چیزی ک مهم این ک بعد از تو ب کس دیگه ای فکر نکنه و تنها عشق زندگیش بعد خدا تو باشی نمیگم گذشته بد داشتن خوبه مهم اینه اون شخص اگر کار بدی کرده پشیمون باشه ن اینکه با لبخند و افتخار تعریف کنه برات

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

از بچگی با هم بزرگ شدیم از اولشم همو میخواستم 😍😍

تجربه هامونم از باهم بودنمون کسب کردیم☺

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

ترجیح میدادم با کسی باشم که تجربه کافی رو در ارتباط با یه خانوم داشته باشه  .

اصلا هم واسم مهم نبود شوهرم دوست دختر دلشته باشه اصلا

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...