bahar0t مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 2048 عنوان چکارکنم صورتم پرشه؟؟ 179 بازدید | 16 پست توبارداری حسابی صورتم لاغرشدهالان۲ هفتس زایمان کردم همش میترسم باشیردهی بازم لاغرترشه چکارکنم بنظرتون؟؟؟ک پربشه؟؟؟هرکی راه حلی داره ک خودش یا اطرافیانش نتیجه گرفته ممنون میشم بگه چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋 1398/10/28 | 12:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میرفندرسکیان عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 837 شبا به قاشق شیر خشک بریز توی یه لیوان شیر پاستوریزه بخور قبل خاب هم پوست صورتت شفاف میشه هم پر میشه من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭
aramejanam1365 عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 1689 قرص گین اپ من خوردم فوقالعادس هم اشتها اوره هم صورتو چاق میکنه اگه ضرر نداره برا شیر دهی حتما بخور. بعد تخم شنبلیله هم خیلی شیرو زیاد میکنه اونم پودر کن بکن تو غذا بخور موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍
متلاطم عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 4974 شبا به قاشق شیر خشک بریز توی یه لیوان شیر پاستوریزه بخور قبل خاب هم پوست صورتت شفاف میشه هم پ ... اینجوری بدنم چاق میشه که
mamanbad عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 5305 اینجوری بدنم چاق میشه که من شیر خشک میخوردم فقط صورتم تپلی شد حیف گرون شد اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
میرفندرسکیان عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 837 اینجوری بدنم چاق میشه که شبی یه قاشق کوچیک شیر خشک به کجا میرسه اخه؟! 😑😑😑 من خودم و شوهرم خوردیم فقط صورتمون پر و شفاف شد من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭
bahar0t مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 2048 شبی یه قاشق کوچیک شیر خشک به کجا میرسه اخه؟! 😑😑😑 من خودم و شوهرم خوردیم فقط صورتمون پر و شفاف شد چ خوووب اونوقت شیرخشک چ مارکی خوردین ؟هرمارکی باشه اشکال نداره؟؟تو دوران شیردهی میشه بخورم مشکلی نیس؟ چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋
میرفندرسکیان عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 837 چ خوووب اونوقت شیرخشک چ مارکی خوردین ؟هرمارکی باشه اشکال نداره؟؟ تو دوران شیردهی میشه بخورم ... شیرخشک گیگوز گرفتم خیلی خوبه نه یبوست میاره نه نفخ شکم من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭
bahar0t مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 2048 شیرخشک گیگوز گرفتم خیلی خوبه نه یبوست میاره نه نفخ شکم اوکی مرسی عزیزمروزی یبار قبل خواب ی قاشق چایخوری بریزم توشیرپاستوریزه درسته؟توشیردهی همپس مشکلی نداره؟ چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋
میرفندرسکیان عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 837 اوکی مرسی عزیزم روزی یبار قبل خواب ی قاشق چایخوری بریزم توشیرپاستوریزه درسته؟ توشیردهی همپس مشکلی ... اره یه قاشق توی یه لیوان شیر گاو پاستوریزه قبل خابنه گلم هیچ مشکلی نداره شیر که اشکالی نداره من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭
bahar0t مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 2048 اره یه قاشق توی یه لیوان شیر گاو پاستوریزه قبل خاب نه گلم هیچ مشکلی نداره شیر که اشکالی نداره مرس گلم ببخشیدا خیلی سوال پرسیدماخه میخوام اندازه دقیق وبفهمم تویه لیوان شیر یه قاشق چایخوری بزارم یا غذا خوری؟؟؟بعد چقدر هم تغییرو حس کردی؟ممنون اگ جواب بدی😚 چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋
میرفندرسکیان عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 837 مرس گلم ببخشیدا خیلی سوال پرسیدم اخه میخوام اندازه دقیق وبفهمم تویه لیوان شیر یه قاشق چایخوری بزارم ... خود شیر خشکه پیمونه داره. یکی از همون پیمونه بریز. خب تقریبا بعد از ده روز مشخص میشه که اثر میذاره رو صورتت فداتشم من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭
bahar0t مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 2048 من شیر خشک میخوردم فقط صورتم تپلی شد حیف گرون شد روزی چندبار میخوررردی گلم؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدی چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋