2821
2789
عنوان

بارداری

172 بازدید | 29 پست

سلام دوستان تورو خدا هرکس خوند جواب منم بده من دوماه دقدام به بارداری کردی خیلی خیلی عاشق بچه ام این ماه هم حدود ۱۰ روز عقب انداختم به نظرتون دگ باشم بیبی چک صددرصد نشان مبدا و چ مارک بیبی چک خوبه ؟ و با اینکه بزارم سرماه از بدم بعدش صبا از خواب بلتد میشم حالت تهوع دارم و اینکه گاهی وقتا سمت چپم تیر میکشه و یکم ی ذره هم گاهی وقتا دل درد دارم 

تعداد رای : 11
نظرسنجی
هستم
11
100%
نیستم
0
0%

خب بی بی چک زدی؟

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

سابقه ی عقب انداختن داشتی؟

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر هم که غلط املایی داری.. بی بی  بزن 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

من ۳روزعقب انداختم بیبی زدم مثبت شد ۱۰روز عقب انداختی صددرصدنشون میده یدونه امتحان کن 

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡

من این ماه اقدام داشتم چهار روز از موعدم گذشت کمر درد و لکه های قهوه ای داشتم حالت تهوع ام داشتم گرفتگی زیر شکم کلا علائم بارداری داشتم ولی از بس توفکرش بودم یهوع دیدم پریود شدم خیلی حس بدی بود ایشالله که شما باردارید 

یه بی بی بزن حالا .نمیشه گفت حتما بارداری یا نیستی.انقد که چیزای مختلف تو سایت دیدیم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
2790
2823
2791
2779
2792