میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
وای اره منوشوهرم با ی زنو شوهره دوس بودیم همش میگفتیم مبخندیدیم ی شب رفنیم بیرون دوروز بعد بلاکم کرد الان ۲ ساله بعد برادرشوهرم اینا رو دیدن میگن ما ک خبر ندادیم چی شده اینا خودشون یهویی قط رابطه کردن😑😑😑😑😐😐😒😒
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
بله دوستم ،من درتدارک عروسیش بودم اصلادعوتم نکرد وارتباطش قطع کرد هنوزم نمی دونم یه دفعه چش شد
ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)
اره دوست دوران دبیرستانم ۳سال باهم بودم حتی وقتی عقد کرده بود فردای عروسیش زنگ زدم تبریگ بگم گفت اشتباه گرفتی حتی نکرد صداشو تغییر بده 😒😒😒یرب بعد تمام راهای تماسمو بلاک کرد عقده ایی
به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍. طلبکاره پولشو میخواد😐