2821
2789
عنوان

سفت شدن شکم

85 بازدید | 5 پست

سلام دوستان، من تو هفته ۱۴ هستم دو روزه صبح که بیدار میشم رو تخت نگاه میکنم به شکمم میبینم یه تیکه از شکمم خیلی سفت شده و حالت قلمبه زده بالا یکم میگذره خوب میشه شکمم به حالت عادی برمیگرده، خیلی نگرانم (اینم بگم که من حرکات بچه رو حس میکنم گاهی و اینکه جفتم خلفی هست) به نظرتون خطریه؟

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
نه عزیزمبچتون خودشو جنع میکنه توی شکم ب هاطر همون ی گوشه از شکمتون سفت میشه

اخه توی این هفته نرماله یعنی؟

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی حرکات بچتون روحس میکنید پس میشه ک بخاطر خوابیدن بچه باشه. بازم از دکترتون بپرسید اما ب نظرمن طبیعیع. منم حرکات پسرمو خیلی زود حس کردم و انقدر ی گوشه از شکمم همیشه خودشو مچاله میکرد ک اون قسمت همیشه درد داشتم . ایشاالله ک خیره عزیزم بهش فکر نکن زیاد

خدایا مارو صاحب خونه کن ❤ برای صاحب خونه شدن همه مستاجرا ی صلوات❤
وقتی حرکات بچتون روحس میکنید پس میشه ک بخاطر خوابیدن بچه باشه. بازم از دکترتون بپرسید اما ب نظرمن طب ...

برای منم پسره😍خیلی خیلی ممنونم از راهنمایییتون