2777
2789
عنوان

سرماخوردگی

44 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها دخترم پنج ماهو نمیشه سرما خورده بود ینی ابریزش بینی و چشم داشت بردمش دکتر کیتوتیفن داد بهش بد خودم گلو درد گرفتم اونم از من گرفته سرفه ی خلط دار میکنه چی کار کنم خوب بشه داروی خاصی نمیتونم بدم بهش؟

آخه‌ خیلی‌ کوچولوعه‌ 😥

ولی ببرش متخصص ریه‌ و آلرژی اونا بهتر دارو میدن‌ و زودتر خوب میشن

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
آخه‌ خیلی‌ کوچولوعه‌ 😥 ولی ببرش متخصص ریه‌ و آلرژی اونا بهتر دارو میدن‌ و زودتر خوب میشن

ینی متخصص اطفال نبرم دیگه ؟ اون گفت تو این سن هیچی دارویی نمیشه بدی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ینی متخصص اطفال نبرم دیگه ؟ اون گفت تو این سن هیچی دارویی نمیشه بدی 

آره کوچیکه‌ . متخصص‌ ریه‌ و آلرژی بهتره ‌ چون ۱۰۰ درصد چند وقت دیگه سینش خس‌ خس میکنه‌ و باز کامل خوب نمیشه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

به نظر من به جای اینکه به بچه کوچیک دارو بدی که سلامتیش به خطر بیفته بهتره از درمان های طبیعی مثل بخور استفاده کنی... بخور محیط رو مرطوب میکنه و به روند درمان کمک میکنه.. راستی این سایت یه تخفیف روی بخوراش گذاشه به مدل بخور هم داره که کنارش بخور صورت هدیه میده... به نظر میاد قیمتشم خوب باشه..  لینکش رو میذارم یه سری بهش بزنید.