2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی توجهی ببینه خب طبیعتا اذیت میشه

اینکه جلب توجه‌های احمقانه میکنه نیاز به روانشناس داره 

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
بی توجهی ببینه خب طبیعتا اذیت میشه اینکه جلب توجه‌های احمقانه میکنه نیاز به روانشناس داره 

وقتی دلش میخواد مدام باهام بگه بخنده هیچ صنمی نداریم بعدش فقط تحریک حسادت میکنه

وقتی دلش میخواد مدام باهام بگه بخنده هیچ صنمی نداریم بعدش فقط تحریک حسادت میکنه

بی اهمیت باشین و یا اگر میلی به حرف زدن باهاش ندارین مستقیما بگین ما ادما به کسی چیزی بدهکار نیستیم چیزی که اذیتتون می‌کنه رو صریح مطرح کنید

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
بی توجهی چیکارش میکنه ؟

بهش بر میخوره احتمالا

همون برم با پسره دیگه تا اخر دانشگاه بسوزه 

مگه زندگی میدان تحریک حسادته!!!