2777
2789
عنوان

نصفه شبی....😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 161 پست
چه خوبه که ساقه طلایی دوس داری

مجبوری از گشنگی.. نی نیم هفده روزشه اصلا نمیتونم ب زندگیم برسم مسخره بازی غذا میخوریم

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم.پف نکردی؟فشارت بالا نرفت؟والا اطرافیانم مخصوصا شوهرم اونقدر گیر میدن که نمک نخور فلان نخو ...

ورم شدید چی کردم

فشارم بالا میرفت حس خفگی بهم دس میداد😂😂😂😂😂 دیگ ممنوع کردن واسم التماسم میکردم دریغ از ی لواشک حتی غڋاهام بی نمک بود😂

مجبوری از گشنگی.. نی نیم هفده روزشه اصلا نمیتونم ب زندگیم برسم مسخره بازی غذا میخوریم

خدا حفظش کنه.اوه آره تا چله بچه یه خرده نظم زندگی بهم میخوره

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟
ن بابا عمت سرجهازی داده الان تو بهش کادو رو برمیگردنی یا خانواده ای خودت از دو طرفه همین ابنکه تو بر ...

پلاک هم بعد زایمانش میتونم بگیرم بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ ولی بچه پسره حالا اگه سکه پارسیان گرفتم ۳۰۰ خوبه؟

ورم شدید چی کردم فشارم بالا میرفت حس خفگی بهم دس میداد😂😂😂😂😂 دیگ ممنوع کردن واسم التماسم میکردم ...

پس بهتره به حرفاشون گوش بدم منم.

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟
خخخ اره والا بعدش مامانم میفهمید چقد دعوا میکرد نخور ذلیل شده زخم معده میگیری😐😂

مامان منم همیشه بهم گیر میداد الان یکی دوسالی میشه نخوردم ؛همه دندونامو داغون کرده

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

ای وایی من عصری گذاشتم....کجایی بیای خونمون ی عالمه بخوری...خودمم ویارداشتم درست کردم..عزیزم..

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

پلاک هم بعد زایمانش میتونم بگیرم بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ ولی بچه پسره حالا اگه سکه پارسیان گرفتم ۳۰۰ خوبه؟

اره خوبه بچه پسر باشه چی میشه مگه 

ولی در حد توانت بگیر چشمو هم چشمی رو ولش ب خودت فسار نیاد بچه داری خودت

پس بهتره به حرفاشون گوش بدم منم.

اره دقیقا از نمک دریای استفاده کن

ن دبگ تا اون حد عزیزم اصلا شور نخوری یا چیزی هوس کردی من دیگ شورشو در اورده بودم زیادی بیش از حد نمک شور میخوردم ابنجوری شد

اره خوبه بچه پسر باشه چی میشه مگه  ولی در حد توانت بگیر چشمو هم چشمی رو ولش ب خودت فسار نیاد ب ...

نه بچه ندارم ۱ ساله ازدواج کردیم .نه فشار که نمیارم ولی میگم حرف نباشه بگن ما بردیم این نیاورد 😑