2777
2789
عنوان

نصفه شبی....😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 161 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ویارم ترش بود جوری بود ک جوهر نمکو میریختم رو لواشک میخوردم 😁 پس پسره نی نی  

عزیزم جوهر نمک یه ماده شویندس

شما منظورت جوهرلیمو فک کنم؛منم عاشقشم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
الهی بمیرم😢کاش مردا یخرده حالمون رو میفهمیدن

کاشکی... 

تو بارداری هر چی هوس کردی بخور نذار چیزی به دلت بمونه

من ک خیلی چیزا به دلم مونده😔😔

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
به من که چیزی نگفتن خبر ندادن شاید بگیرن شایدم نه عمه های من یکم رسمای اضافه بر سازمان هم دارن که من ...

خو پس وقتی جشنی نیس کادوی اضافه واس چیه

همون زایمان کرد پول بده یا ی پلاک کوچولو ونیکات بگیر البته ببین شوهرت راضی میشه تو این اوضاع گرونی همون پلاک کوچیک چقد پولشه

منم ویارم ترش بود جوری بود ک جوهر نمکو میریختم رو لواشک میخوردم 😁 پس پسره نی نی  

یا خدا😱😱😱جوهر نمک؟آره لواشکام از بس ترشه کسی نمیتونه بخوره.همش بالای تخت کنارمه🙈

خدا گل پسریتو حفظ کنه

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟
عزیزم جوهر نمک یه ماده شویندس شما منظورت جوهرلیمو فک کنم؛منم عاشقشم

چم والا ازینای ک زمان مدرسه میخریدم میریختیم کف دست یا رو لواشک لیس میزدیم 😂😂😂😂😂 ما بهش میگفتم جوهر نمک خخخ

خو پس وقتی جشنی نیس کادوی اضافه واس چیه همون زایمان کرد پول بده یا ی پلاک کوچولو ونیکات بگیر البته ...

این بده بستونا پای خودمه😁ولی اگه گرفتن و به منم نگفتن همون بعد زایمان سکه پارسیان بدم خوبه فک کنم ؟ فقط رو حساب اینکه سرجهازی داده بهم فک میکردم اگه جشنی هم نباشه باید واسه سیسمونی چیزی بدم بهش

یا خدا😱😱😱جوهر نمک؟آره لواشکام از بس ترشه کسی نمیتونه بخوره.همش بالای تخت کنارمه🙈 خدا گل پسریتو ...

فدات هم چنین نی نی های ترو عزیزم

دقیقا یبار شوهرم امتحان کرد حالش بد شد میگفت اینلرو چجوری میخوری زهرماره😂😂😂😂😂من خیارو پوست میکندم نمک زیاد اب لیمو اب غوره میزدم میخوردم

چم والا ازینای ک زمان مدرسه میخریدم میریختیم کف دست یا رو لواشک لیس میزدیم 😂😂😂😂😂 ما بهش میگفتم ...

میدونم عزیزم ،یادش به خیر چه دورانی بود مدرسه ماهم میخریدیم میخوردیم😍

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
فدات هم چنین نی نی های ترو عزیزم دقیقا یبار شوهرم امتحان کرد حالش بد شد میگفت اینلرو چجوری میخوری ز ...

مرسی عزیزم.پف نکردی؟فشارت بالا نرفت؟والا اطرافیانم مخصوصا شوهرم اونقدر گیر میدن که نمک نخور فلان نخور داغون میشی حسرت به دل یه چیز شور موندم

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟
این بده بستونا پای خودمه😁ولی اگه گرفتن و به منم نگفتن همون بعد زایمان سکه پارسیان بدم خوبه فک کنم ؟ ...

ن بابا عمت سرجهازی داده الان تو بهش کادو رو برمیگردنی یا خانواده ای خودت از دو طرفه همین ابنکه تو برادرزاده اشی 

همینکه سکه واس زایمانش بدی بهتره فوقش اگ جشن گرفت صدات زد ی دست لباس بخر بده