2777
2789
عنوان

میشه یکی کمکم کنه

177 بازدید | 18 پست

من وقتی دبیرستان بودم از پدرم خیانت دیدم که به مادرم خیانت میکنه از اون روز فرد شکاکی شدم که به پسر شک داشتم با یکی دوست شدم که تو دوران دوستی بهم خیانت کرد شکاک بودنم تشدید پیدا کرد 

الان با یکی عروسی کردم که حتی به نگاهاشم گیر میدم میگم کحارو نگاه کردی 😞خیلی گیر میدم به طفلی حسودی میکنم خودمو کم میبینم حس میکنم قراره بهم خیانت بشه هر لحظه منتظرم حس میکنم همه از من خوشتیپ تر و خوشگل ترن 😔چیکار کنم بنظرتون خیلی اذیت میشم

عمم از شوهرم۱۰ سال سنش بیشتره شوهرم گف موهای عمه ام بلنده ها من حسودیم شد😔در این حد وضعم خرابه 

خدایاشکرت

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اول اعتماد به نفستو بالا ببر.دوم مردا از زنای غرغرو و زنایی که میخوان آزادیشونو محدود کنن خوششون نمیاد.به عبارتی گیر سه پیچ بهش نده.

اون دوست داشته که باهات ازدواج کرده.

عزیزم فقط یه جمله بهت بگم اونی که بهش شک میکنی داغون میشه و روز بروز ازت سرد میشه  دیدم که میگ ...

یعنی بهش شک داشته باشم و اذیتش کنم با شک هام ازم سرد میشه؟؟

خدایاشکرت
ب خودت ثابت کن ک شوهرت عالیه ووفاداره ب نظرم بهش گیر نده چون ممکنه واقعیت پیدا کنه خدا ناکرده همه ک ...

یعنی همش تلقین کنم که شوهزم خوبه وفاداره؟

خدایاشکرت

دچار تله رهاشدگی شدی متاسفانه ...🌺تله رهاشدگی🔴▪️تله زندگی رهاشدگی معمولا زمانی شکل می گیرد که شما هنوز زبان باز نکرده اید و در مرحله پیش کلامی به سر می برید. در اغلب موارد، تله زندگی رها شدگی قبل از اینکه کودک بتواند از کلمات برای برقراری ارتباط استفاده کنند، در ذهن او شکل می گیرد. 🔹🔴به همین دلیل افرادی که در دام این تله زندگی گیر افتاده اند حتی در دوران بزرگسالی نیز تجارب مربوط به شکل گیری این تله زندگی را به یاد نمی آورند. بنابراین افراد معمولا این تله زندگی را در قالب چنین جملاتی به زبان می آورند : “من همیشه تنها هستم، هیچ کس مرا دوست ندارد. از تنهایی می ترسم.”☑️به دلیل اینکه تله زندگی رهاشدگی در اوایل رشد کودک شکل گرفته است از قدرت و نفوذ عاطفی زیادی برخوردار است. افرادی که در دام این تله زندگی گرفتار شده اند در برابر جدایی های کوتاه مدت مانند کودکی واکنش نشان می دهند که در مرکز خرید شلوغ، والدینش را گم کرده است. 🔴▫️تله زندگی رها شدگی اصولا در روابط صمیمی فعال می شود. این تله زندگی در روابط سطحی مداخله نمی کنند و اثری برجای نمی گذارد. با این حال بایستی به این نکته مهم دقت کرد که جدایی هایی که باعث فعال سازی تله زندگی رها شدگی می شوند، لزوما نباید جدایی های فیزیکی باشند.🔹🔴این تله زندگی باعث می شود نسبت به هر گونه علامت ترک شدن و رها شدگی، حساس شوید و حرف های دیگران را با قصد و نیت، تعبیر و تفسیر کنید. مهم ترین عوامل فعال ساز تله زندگی رها شدگی، جدایی های کوتاه مدت و فقدان ها (مرگ و طلاق) هستند. اما با این حال ممکن است این تله زندگی نسبت به عوامل زیادی حساسیت پیدا کرده باشد .☑️شما که در دام این تله زندگی افتاده اید اغلب از لحاظ عاطفی احساس می کنید به حال خود رها شده اید. ممکن است همسرتان یا نامزدتان موقتا حواسش به شما نباشد، سرد و بی عاطفه با شما سلام و علیک کند یا بخواهد بدون شما وقتش را بگذارند. یکی از این عوامل کافی است تا شما برآشفته شوید. به دنبال این آشفتگی، طرف مقابل نیز در برابر شما بیکار نمی نشیند. ممکن است کاری کنید که طرف مقابل، شما را تنها بگذارد یا دست به سرتان کند.

یعنی بهش شک داشته باشم و اذیتش کنم با شک هام ازم سرد میشه؟؟

آره بخدا

بابا بنده خدا یکلام گفته فلانی موهاش چ بلنده خب هرمردی باشه میگه بعد اینو یه چیزش کنی طرف میزاره میره اصن 

من خودم کسی بودم که شوهرم بهم شک داشت یعنی دیوونه شدم یه مدت و به شدت ازش سرد شده بودم

آره بخدا بابا بنده خدا یکلام گفته فلانی موهاش چ بلنده خب هرمردی باشه میگه بعد اینو یه چیزش کنی طرف ...

خودمم یه بار سرم اومده گفتم جونم ازاذ فقط با یکی تو مجردی دوست بودم انقد گیر میداذم ازش بیزار شذم راس میکی مرسی یادم انداختی ممنون

خدایاشکرت