2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من الان راجع بهش خوندم ولی برام قابل قبول نبود اونی که خوندم میگفت خرده غذا و چیزای دیگه تو سینوس ها گیر میکنه ولی خب بنظرم علمیش همون عفونت سینوس که درمانش چیز دیگست...

عزیزم من پسرم رو که بردم دکتر ازش پرسیدم گفت از نظر علمی اصلا ثابت نشده این موضوع و انجام دادنشم که فوت میکنن توی بینی خطرناکه حتی دکتر گفت من کلیپشم داشتم که ثابت میکنه کسی که توی بینی فوت میکنه خودش سریع کاری انجام میده که فکر میکنی از بینی و حلق بچت اومده بیرون اون جسم 

عزیزم من پسرم رو که بردم دکتر ازش پرسیدم گفت از نظر علمی اصلا ثابت نشده این موضوع و انجام دادنشم که ...

آخه مشکل دقیقا همین جاس ک پزشکا قبول ندارن

ولی من از چند نفر ک الان بهشون دسترسی ندارم شنیدم ک برای بچه هاشون انجام دادن و راضی بودن

دکتر گفت که بی اشتهایی و بوی بد دهان و تب علایم انگل هستند و دارو به پسر من داد تا استفاده کنه

دختر منم این علایم رو داره به اضافه اینکه همش میگه تو دهنم مو هست و آبریزش دهان داره و کلافست