2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چجوری استفاده میشه چه رنگی میشه

گلم پوست سبزگردورو میزاری خشک بشه و با آسیاب کنت دوالی سه بار آسیاب میکنی و بعد اون مقدارنیازو با الک چن بارالک میکنی صورت تو با آب خنک میشوری که ابروهات نم داشته باشه وبعد یا با قلمهای سورمه و یا با چاقو رو ابروهات حاشیه میزنی و اینم بگم که اگه ابروهات پرومشکیه زمانی که میزاری روش نزدیک یک ساعت باشه من خودم ابروهام چون بوره نیم ساعت بسشه

برای سلامتی و سالم بودن دخمل قشنگم ی صلوات بفرس     

عطاریاهم میفروشن ولی نمیدونم به اندازه اونی که خودت درس میکنی رنگ میده یا نه ما همیشه ازروستامون میاریموخودمون خشک و آسیاب و الک میکنیم مادر شوهرم ی بارامادشو ازعطاری گرفته بود ولی قشنگ رنگ ندادشاید بسته به نوع پوست گردوش داره حالاهم میخوای ی بارازعطاری بخرامتحان کن درضمن یادم رفت بگم موقعی که گردو و الک کردی دوالی سه قطره«البته بیشترنش»اندازه ای اب می ریزی روش که فقط و فقط نم داربشه« نه ابکی»

این پوست گردوبراتقویت و رشدابروهم عالیه چون دیگه مطمئنی ازموادشیمیایی استفاده نکردی واینکه خیلی قشنگ به ابروت قاب و حالت میده و یک هفته رنگش می مونه الان خواهر من براتنوع یک هفته رنگ گردومیزاره یک هفته هم میزاره ابروهای خودش باشه

چجوری استفاده میشه چه رنگی میشه

رنگش قهوه ای میشه ولی شایدبعضیا که نزدن فک کنن چون سبزه یا سبزمیشه یا نارنجی ولی اصلا اینطوری نیس طریقه استقادشو تو همین صفحه اول نوشتم

رنگش قهوه ای میشه ولی شایدبعضیا که نزدن فک کنن چون سبزه یا سبزمیشه یا نارنجی ولی اصلا اینطوری نیس طر ...

هرجارفتیدودیدید پوست گردوداره جمع کنیدایناچیزای باارزشیه😋😋