2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

364 بازدید | 59 پست

سلام، من ماما بهم قرص مولتی ویتامین +مینرال داد گفت هفته ای یکی بخور یک ماه بعد رفتم پهلو متخصص تو پنج ماهگی بهم گفت مولتی ویتامین میخوری گفتم اره هفته ای یکی گفت چرا هفته ای یکی، هر روز بخور، اومدم به ماما گفتم گفت خب بهش میگفتی وزن اضافه کردی، حالا من مردمم حرف ماما گوش کنم هفته ای یکبار بخورم یا به حرف دکتر دکتر گوش بدم دكترم هم تا ماه دیگه نمیبینم، ولی ماما شهر خودمون هست میشه ببینم، وزنم هم از اول بارداری تا حالا پنج کیلو اضاف شده این روزا یک روز درمیون خوردم اما ا میترسم کم باشه. 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

این مدت هر دوسه روز یکبار خوردم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

چندماهته دقیقا؟ 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چندماهته دقیقا؟ 

شش ماهمه 

تو ب حرف دکتر متخصص خودت گوش کن همون ک هرماه پیشش ویزیت میشی و قراره زایمان کنه

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
شش ماهمه 

خوبه وزنت میتونی 3روز در هفته بخوری ک متعادل باشه

تو ب حرف دکتر متخصص خودت گوش کن همون ک هرماه پیشش ویزیت میشی و قراره زایمان کنه

اخه اون ننوشت تو دفترچه، فقط گفت مولتی ویتامین میخوری گفتم اره گفت هر روز بخور اولین بار هم میرفتم پیشش 

اخه  نه دکتره نه متخصص یه ماما فقط

ن همون ک میگه دکترمه متخصصه. ب اون گوش بده

اخه اون ننوشت تو دفترچه، فقط گفت مولتی ویتامین میخوری گفتم اره گفت هر روز بخور اولین بار هم میرفتم پ ...

یعنی دکتر شخصی نداری؟ 🤔